Ett lyckat giftermål på Kistamässan

Det var en varm sensommardag när den fantastiska nyheten skulle delges allmänheten. Två fantastiska skulle bli Ett med varandra. Eller nästan. De skulle få dela tak för första gången i alla fall. Personal & Chef fick i december 2021 för första gången sällskap av Ekonomi & Företag, årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare, i grannhallen och kunde därmed erbjuda sina besökare även fri entré till än fler utställare och ett ännu bredare seminarieprogram.

Det var en nyhet som landade men där fanns så många tydliga synergier och en tidigare efterfrågan från Personal & Chefs besökare kunde bemötas genom att nu kunna erbjuda fler alternativ på affärssystem, föreläsningar och inspiration. Genom detta kom det att finnas något för hela ledningsgruppen från alla besökande företag.

Väl på plats kunde såväl besökare som utställare vittna om att den nya grannen i hallen bredvid var ett lyckat arrangemang. De båda mässorna genererade fler beslutsfattande titlar till både seminarierna och de respektive utställningarna.

Äktenskapet håller! Den 28-29 september 2022 är Personal & Chef åter tillbaka – åter med Ekonomi & Företag i grannhallen. Men självklart tappar inte Personal & Chef fokus från det som är viktigast för alla er i Sverige som leder och utvecklar personal. Vi slutar aldrig lyssna på er besökare och utställare, era behov i arbetslivet och att underlätta era utmaningar. Att få vara en mässa där problem möter lösningar är vår drivkraft.

Från 2021 tog vi med oss flera lärdomar som ni delgett oss, bland annat vikten av att våga prata om känslor och lyssna för att kunna utvecklas och känna tillit, att ett väl fungerande hybridarbete också kräver goda tekniska lösningar samt att självledarskap och att känna sig trygg nog att ge feedback inom gruppen är viktigt för att främja teamwork.

Vi hoppas ni vill följa med oss på denna resa, där lärdomarna blir en röd tråd från planering till verklighet den 28-29 september 2022. Följ vårt nyhetsbrev, tipsa kollegor, boka in datumen i din kalender redan nu.

Tillsammans mot ett nytt år med nya mål!

Psst.. Allt nedan och mycket mer får du ta del av som besökare – allt i en och samma registrering:

  • Tillsammans skapar de båda mässorna ett större seminarieprogram som täcker allt från ledarskap och organisationskultur till ekonomi och nya lagar. Och självklart inspiration.
  • Du hittar dubbelt så många utställare inom områden som affärssystem, coaching, HR-tech och bolagstjänster.
  • Du sparar tid! Du finner allt ovan och mycket mer under ett och samma tak.
  • På plats finns det något för hela ledningsgruppen – få ett miljöombyte tillsammans.
  • Kanske det bästa av allt? Du får allt detta i en och samma registrering och det är dessutom fri entré! 
Ekonomi & Företag Personal & Chef
Scroll to Top