Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

Personal & Chef har funnits sedan 2012 och vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade. Detta för att kunna erbjuda våra besökare det mest aktuella inom allt från bemanning, rekrytering och HR-system till friskvård, utbildningar och kontorslösningar. Vi förenklar organisationspusslet så att du kan hjälpa dina medarbetare att förenkla livspusslet!

Det är kostnadsfri entré för alla besökare till mässan. För dig som är intresserad av att ställa ut 2023 finns fortfarande möjlighet. Hör då av dig till vår Sales Executive Olivia Casbolt på olivia.casbolt@easyfairs.com eller 08-506 650 89.

Besök
Personal & Chef

Är du inte helt övertygad om varför du ska besöka Personal & Chef? Vi har listat några punkter som vi hoppas övertygar dig!
Besökare

Ställ ut på
Personal & Chef

Funderar du på att medverka som utställare hos oss men behöver mer information? Vi har samlat den informationen till dig.
Utställare

Öppettider

27-28 september 2023

Plats

Kistamässan, Stockholm

Biljetter

Registreringen för 2023 öppnar senare

Två dagar kompetensutveckling

Ta del av två heldagar konstadsfri kompetensutveckling på Kistamässan. Spana in videon från Personal & Chef 2022 för ett smakprov!

Ekonomi & Företag

Ekonomi & Företag fortsatt parallell mässa!

28-29 september hade Personal & Chef igen mässan Ekonomi & Företag som parallell mässa. 1-2 december 2021 visade mässorna att de hade goda synergier som gynnade såväl besökare och utställare som talare. Detta gjorde att du även 2022 som besökare kunde träffa fler utställare och ta del av ett större antal kunskapshöjande föreläsningar. Dessutom passar det perfekt att gå hela ledningsgruppen tillsammans. Det är alltså två olika mässor under ett och samma tak. Observera att en biljett till Personal & Chef även ger dig tillgång till Ekonomi & Företag!

Scroll to Top