Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

Personal & Chef startades 2012 och är en mötesplats för HR och ledare och vill bidra till att föra utvecklingen i branschen framåt. Vi erbjuder årligen två heldagar kostnadsfri kompetensutveckling på Kistamässan genom vårt seminarieprogram, vår utställning och möjligheterna till nätverkande med branschkollegor.

Seminarieprogrammet fyller vi med aktuella talare inom en rad olika ämnen. I utställningen finner ni över 90 utställare och det mest aktuella inom allt från bemanning, rekrytering och HR-system till friskvård, utbildningar och kontorslösningar. Utöver detta är mässhallen full av besökare som, liksom du, vill utveckla sina kompetenser och utforska framtidens HR-landskap.

Guldsponsor

Silversponsor

Samarbetspartners

Besök
Personal & Chef

Är du inte helt övertygad om varför du ska besöka Personal & Chef? Vi har listat några punkter som vi hoppas övertygar dig!
Besökare

Ställ ut på
Personal & Chef

Funderar du på att medverka som utställare hos oss men behöver mer information? Vi har samlat den informationen till dig.
Utställare

Öppettider

27 sep: 9-17
28 sep: 9-16

Plats

Kistamässan, Stockholm
Arne Beurlings torg 5

Två dagar kompetensutveckling

Ta del av två heldagar konstadsfri kompetensutveckling på Kistamässan. Spana in videon från Personal & Chef 2022 för ett smakprov!

Ekonomi & Företag

Ekonomi & Företag fortsatt parallell mässa!

28-29 september hade Personal & Chef igen mässan Ekonomi & Företag som parallell mässa. 1-2 december 2021 visade mässorna att de hade goda synergier som gynnade såväl besökare och utställare som talare. Detta gjorde att du även 2022 som besökare kunde träffa fler utställare och ta del av ett större antal kunskapshöjande föreläsningar. Dessutom passar det perfekt att gå hela ledningsgruppen tillsammans. Det är alltså två olika mässor under ett och samma tak. Observera att en biljett till Personal & Chef även ger dig tillgång till Ekonomi & Företag!

Miljödiplomerad arrangör

Personal & Chef arrangeras av Easyfairs Nordic, som nu är diplomerade enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. Att vara diplomerad enligt Svensk Miljöbas innebär att Easyfairs arbetar systematiskt och strukturerat för att minska sitt miljöavtryck och bidra till en positiv utveckling för människa och natur. Ett led i detta hållbarhetsarbete är att bolaget nu också kan erbjuda kunderna möjligheten att hållbarhetsanpassa deras event. Easyfairs projektledare kommer att kunna vägleda i hela processen.

Läs mer om diplomeringen här.

Scroll to Top