Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

Personal & Chef är den kompletta mötesplatsen med syfte att stärka, utveckla och effektivisera chefer och ledare samt deras vardag. Det gör vi genom att samla leverantörer, trender och det senaste på marknaden inom ämne som bemanning och rekrytering, friskvård, kontorslösningar, utbildning, digitalt lärande, HR-system, personalförmåner samt företagstjänster. Den 1–2 december 2021 arrangeras mässan för 10:e gången.

Besök
Personal & Chef

Är du inte helt övertygad om varför du ska besöka Personal & Chef? Vi har listat några punkter som vi hoppas övertygar dig!
Besökare

Ställ ut på
Personal & Chef

Funderar du på att medverka som utställare hos oss men behöver mer information? Vi har samlat den informationen till dig.
Utställare

1–2 december 2021

Kistamässan, Stockholm

Fri entré

Scen Personal & Chef

Stort seminarieprogram

Som komplement till utställarna arrangeras varje år också ett gediget seminarieprogram som erbjuder föreläsningar; workshops, nätverksaktiviteter och mingel. Detta för att du som besökare ska få möjlighet att nätverka, lära, inspireras och utbyta erfarenheter med varandra.

Vi är stolta att kunna säga att sedan starten 2012 har Personal & Chef samlat över 45 000 HR- ansvariga och chefer på vår mötesplats och det har nätverkas, kompetensutvecklats och gjorts affärer för flera miljoner. 

Personal & Chef i siffror

  • Totalt har över 45 000 HR-ansvariga och chefer besökt mötesplatsen
  • 60% av besökarna arbetar i den privata tjänstesektorn
  • Sedan 2012 har 780 företag ställt ut på mässan
  • Fredrik Reinfeldt har publikrekordet på Ledarskapsscenen med 621 åhörare
Ekonomi & Företag

Första gången parallellt med Ekonomi & Företag 2021:

Den 1–2 december 2021 kommer mötesplatsen för första gången gå parallellt med Ekonomi & Företag – årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare. Detta gör att du som besökare får träffa fler utställare och ta del av ett större antal kunskapshöjande föreläsningar. Dessutom passar det perfekt att gå hela ledningsgruppen tillsammans. Det är alltså två olika mässor under ett och samma tak. Läs mer här.

Scroll to Top