Om oss

Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och har arrangerats årligen sedan 2012 på Kistamässan i Stockholm. Sedan 2018 erbjuds också mötesplatsen i Göteborg, där den togs väl emot av västkustens näringsliv och offentliga sektor.

Personal & Chef är den kompletta mötesplatsen med syfte att stärka, utveckla och effektivisera chefer och ledare samt deras vardag. Det gör vi genom att samla leverantörer, trender och det senaste på marknaden inom ämne som bemanning och rekrytering, friskvård, kontorslösningar, utbildning, digitalt lärande, HR-system, personalförmåner samt företagstjänster. 

Stort seminarieprogram
Som komplement till utställarna arrangeras varje år också ett gediget seminarieprogram som erbjuder föreläsningar; workshops, nätverksaktiviteter och mingel. Detta för att du som besökare ska få möjlighet att nätverka, lära, inspireras och utbyta erfarenheter med varandra.

Vi är stolta att kunna säga att sedan starten 2012 har Personal & Chef samlat över 45 000 HR- ansvariga och chefer på vår mötesplats och det har nätverkas, kompetensutvecklats och gjorts affärer för flera miljoner. Se seminarieprogrammet för 2020 här!

Personal & Chef i siffror:

  • Totalt har över 45 000 HR-ansvariga och chefer besökt mötesplatsen
  • 60% av besökarna arbetar i den privata tjänstesektorn
  • Sedan 2012 har 780 företag ställt ut på mässan
  • Fredrik Reinfeldt har publikrekordet på Ledarskapsscenen med 621 åhöraret
Scroll to Top