Om oss

Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

Personal & Chef är den kompletta mötesplatsen med syfte att stärka, utveckla och effektivisera chefer och ledare samt deras vardag. Det gör vi genom att samla leverantörer, trender och det senaste på marknaden inom ämne som bemanning och rekrytering, friskvård, kontorslösningar, utbildning, digitalt lärande, HR-system, personalförmåner samt företagstjänster. Den 23-24 september 2020 arrangeras mässan för 10:onde gången.

Stort seminarieprogram
Som komplement till utställarna arrangeras varje år också ett gediget seminarieprogram som erbjuder föreläsningar; workshops, nätverksaktiviteter och mingel. Detta för att du som besökare ska få möjlighet att nätverka, lära, inspireras och utbyta erfarenheter med varandra.

Vi är stolta att kunna säga att sedan starten 2012 har Personal & Chef samlat över 45 000 HR- ansvariga och chefer på vår mötesplats och det har nätverkas, kompetensutvecklats och gjorts affärer för flera miljoner. 

Personal & Chef i siffror:

  • Totalt har över 45 000 HR-ansvariga och chefer besökt mötesplatsen
  • 60% av besökarna arbetar i den privata tjänstesektorn
  • Sedan 2012 har 780 företag ställt ut på mässan
  • Fredrik Reinfeldt har publikrekordet på Ledarskapsscenen med 621 åhörare
Första gången parallellt med Ekonomi & Företag
Personal & Chef Stockholm har flyttat till hösten. I september kommer mötesplatsen att för första gången gå parallellt med Ekonomi & Företag – Årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare. Detta gör att du som besökare får träffa fler utställare och ta del av ett större antal kunskapshöjande föreläsningar. Dessutom passar det perfekt att gå hela ledningsgruppen tillsammans. Det är alltså två olika mässor under ett och samma tak. 
 
För tredje gången i Göteborg
Sedan 2018 erbjuds Personal & Chef även i Göteborg, där togs den väl emot av västkustens näringsliv och offentliga sektor.Den 10-11 mars 2021 arrangeras Personal & Chef Göteborg på Åbymässan. Klicka här för att läsa mer om Personal & Chef Göteborg.

Besök Personal & Chef

Är du inte helt övertygad om varför du ska besöka Personal & Chef? Vi har listat några punkter som vi hoppas övertygar dig!
Besökare

Ställ ut på Personal & Chef

Funderar du på att medverka som utställare hos oss men behöver mer information? Vi har samlat den informationen till dig.
Utställare
Scroll to Top