Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

Personal & Chef har funnits sedan 2012 och vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade för att kunna erbjuda våra besökare det mest aktuella inom allt från bemanning, rekrytering och HR-system till friskvård, utbildningar och kontorslösningar. Årets teman, Tillit, Tekniska lösningar och Teamwork kommer att genomsyra både seminarieprogram och mässgolv. Vi förenklar organisationspusslet så att du kan hjälpa dina medarbetare att förenkla livspusslet!

Det är kostnadsfri entré för alla besökare till mässan. Nytt för i år är en efterfrågad co-working-yta så att du som besökare ska kunna gå undan och jobba under dagen. För dig som är intresserad av att ställa ut finns fortfarande möjlighet. Hör då av dig till vår Sales Executive Olivia Casbolt på olivia.casbolt@easyfairs.com eller 08-50665089.

Besök
Personal & Chef

Är du inte helt övertygad om varför du ska besöka Personal & Chef? Vi har listat några punkter som vi hoppas övertygar dig!
Besökare

Ställ ut på
Personal & Chef

Funderar du på att medverka som utställare hos oss men behöver mer information? Vi har samlat den informationen till dig.
Utställare

Öppettider

28 september: 9-17 med efterföljande mingel
29 september: 9-16

Plats

Kistamässan, Stockholm

Har du alla pusselbitar?

Våra tre T:n Tillit, Teamwork och Tekniska lösningar är huvudfokus under årets mässa och är alla viktiga bitar i en välfungerande organisation. Såväl program som mässgolv kommer att präglas av dessa teman med syfte att utveckla och inspirera våra besökare, och nu är det upp till dig att hitta de bitar som just din arbetsplats saknar!

tillit pussel
teamwork pussel
tekniska lösningar pussel
Ekonomi & Företag

Ekonomi & Företag fortsatt parallell mässa!

28-29 september kommer Personal & Chef igen att få ha mässan Ekonomi & Företag som parallell mässa. 1-2 december 2021 visade mässorna att de hade goda synergier som gynnade såväl besökare och utställare som talare. Detta gör att du även 2022 som besökare får träffa fler utställare och ta del av ett större antal kunskapshöjande föreläsningar. Dessutom passar det perfekt att gå hela ledningsgruppen tillsammans. Det är alltså två olika mässor under ett och samma tak. Observera att en biljett till Personal & Chef även ger dig tillgång till Ekonomi & Företag!

Scroll to Top