Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

5-6 feb 2025 | Kistamässan | Stockholm

5-6 feb 2025, Kistamässan

Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

Personal & Chef startades 2012 och är en mötesplats för HR, chefer och ledare och vill bidra till att föra utvecklingen i branschen framåt. Vi erbjuder årligen två heldagar kostnadsfri kompetensutveckling på Kistamässan genom vårt seminarieprogram, vår utställning och möjligheterna till nätverkande med branschkollegor.

Seminarieprogrammet fyller vi med aktuella talare inom en rad olika ämnen. I utställningen finner ni över 90 utställare och det mest aktuella inom allt från bemanning, rekrytering och HR-system till friskvård, utbildningar och kontorslösningar. Utöver detta är mässhallen full av besökare som, liksom du, vill utveckla sina kompetenser och utforska framtidens HR-landskap.

Advisory Board

Möt vår Advisory Board. Vi har samlat en grupp människor med bred kompetens och insikt i branschen – för att göra Personal & Chef så relevant och aktuell som möjligt.

Pernilla Alexandersson
Ordförande, 
Mångfaldsföretagarna

Sofie Andersson
Elit- och landslagschef,
Svenska Innebandyförbundet

Anna Carlsson
HR Tech-analytiker och grundare,
HR Digitaliseringsgruppen

Johanna Flanke
VD/Generalsekreterare,
HR-föreningen

Frida Monsén
Learning & Talent Lead Tech,
ICA Gruppen

Huvudpartner

Partner

Med anledning av det ökade terrorhotet mot Sverige

Easyfairs jobbar aktivt med att uppdatera och se över säkerheten runt våra evenemang. Vi har redan sedan våren 2023 jobbat med att säkerhetscertifiera våra anläggningar och förbättra våra säkerhetsrutiner.

Med anledning av den höjda terrornivån som säkerhetspolisen gjorde den 17 aug 2023 så höjde man Sverige från nivå 3 till nivå 4. Detta är ett strategiskt beslut från Säkerhetspolisen. Säkerhetspolisen och andra myndigheter uppmanar till att vi skall leva och jobba som vanligt, och samtidigt vara medvetna om det nya säkerhetsläge som råder idag i Sverige och för en längre tid framöver. 

Easyfairs jobbar vidare som vanligt med de evenemang som pågår i verksamheten och beaktar den nya terrornivå som nu råder. Vi följer myndigheternas riktlinjer och utveckling gällande läget i Sverige.

Besök
Personal & Chef

Är du inte helt övertygad om varför du ska besöka Personal & Chef? Vi har listat några punkter som vi hoppas övertygar dig!
Besökare

Ställ ut på
Personal & Chef

Funderar du på att medverka som utställare hos oss men behöver mer information? Vi har samlat den informationen till dig.
Utställare

Datum

5-6 februari 2025

Plats

Kistamässan, Stockholm
Arne Beurlings torg 5

Datum

5-6 februari 2025

Plats

Kistamässan, Stockholm
Arne Beurlings torg 5

Två dagar kompetensutveckling

Ta del av två heldagar konstadsfri kompetensutveckling på Kistamässan. Spana in videon från Personal & Chef 2023 för ett smakprov!

Ekonomi & Företag

Ekonomi & Företag fortsatt parallell mässa!

28-29 september hade Personal & Chef igen mässan Ekonomi & Företag som parallell mässa. 1-2 december 2021 visade mässorna att de hade goda synergier som gynnade såväl besökare och utställare som talare. Detta gjorde att du även 2022 som besökare kunde träffa fler utställare och ta del av ett större antal kunskapshöjande föreläsningar. Dessutom passar det perfekt att gå hela ledningsgruppen tillsammans. Det är alltså två olika mässor under ett och samma tak. Observera att en biljett till Personal & Chef även ger dig tillgång till Ekonomi & Företag!

Miljödiplomerad arrangör

Personal & Chef arrangeras av Easyfairs Nordic, som nu är diplomerade enligt den nationella miljöledningsstandarden Svensk Miljöbas. Att vara diplomerad enligt Svensk Miljöbas innebär att Easyfairs arbetar systematiskt och strukturerat för att minska sitt miljöavtryck och bidra till en positiv utveckling för människa och natur. Ett led i detta hållbarhetsarbete är att bolaget nu också kan erbjuda kunderna möjligheten att hållbarhetsanpassa deras event. Easyfairs projektledare kommer att kunna vägleda i hela processen.

Läs mer om diplomeringen här.

Scroll to Top