Varför besöka?

Kunskap med fokus på människa, kultur & ledarskap

Nätverka och byt erfarenheter med HR- & chefskollegor

Nyheter & produkter som förenklar och förbättrar verksamheten

Miljöombyte för ny energi och inspiration

Stort seminarieprogram

Personal & Chef Stockholm erbjuder tre scener med ett brett seminarieprogram som tar upp det senaste inom ledarskap och HR. Dessutom erbjuder vi workshops och andra nätverksaktiviteter. 

Mässa & utställare

Mässgolvet är fullt med produkter och tjänster! Var först med att se det senaste inom rekrytering, bemanning, utbildning, kontorslösningar, affärsresor, HR-tech, friskvård, företagstjänster, förmåner och mycket mer. 

Mötas, mingla & nätverka

Mötet mellan människor. Öga mot öga, leende till leende, ett skratt och ett fast handslag. Det är det Personal & Chef handlar om; att nätverka, byta erfarenheter, göra affärer, lära, diskutera och mingla – tillsammans med chefskollegor och HR.

Miljöombyte och ny energi

På Personal & Chef hittar du ytor/lounger där du kan slå dig ner för att göra ditt jobb mellan föreläsningarna och nätverkandet. Ta med din dator, dina kollegor och byt miljö för två dagar. Lämna sedan Kistamässan påfylld med ny energi och inspiration att ta med till arbetsplatsen.

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på Personal & Chefs nyhetsbrev för att ta del av VIP-erbjudanden, nyheter och det senaste inom HR och ledarskap.

Scroll to Top