Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

5-6 feb 2025 | Kistamässan | Stockholm

Monterpaket

Vi ger dig ett komplett monterpaket med allt du behöver. Oavsett vilken monterstorlek du väljer är den byggd och redo när du anländer. Det är bara att dyka upp på Kistamässan och börja göra affärer!

I montern ingår: Golvyta, grundavgift, vita väggar, matta, ett eluttag 220V, en spotlight per fyra kvm, städning samt företagsnamn och monternummer i utställarlistan.

EasyGo

- ett servicepaket inom digital marknadsföring

Upptäck EasyGo’s skräddarsydda marknadsföringspaket som är utformade för att öka din synlighet både online inför mässan och på plats under evenemanget. Med EasyGo får du inte bara digital exponering för att locka besökare till din monter i förväg, utan även en imponerande närvaro på mässgolvet för att säkerställa att dina budskap når rätt målgrupper och potentiella kunder.

För att lära dig mer om EasyGo och de olika paketen, klicka nedan:
easygo_logo_personal&chef
lanyard
stage
mingle
Påse

Stå ut ur mängden där Sveriges ledare samlas

Personal & Chef är en perfekt mötesplats om du vill placera ditt företag top of mind hos över 2000 besökare. Tillsammans kan vi skapa ett skräddarsytt paket med allt från föreläsningar till sponsring av scener, nätverksträffar, extra synlighet på plats och mycket mer. Det är bara fantasin som sätter stopp för hur du vill stå ut från mängden och synas mer än dina konkurrenter.

Kostnadsfria marknadsföringsverktyg för alla utställare

Vi hjälper er att maximera ert deltagande och se till att rätt besökare kommer till er monter. Inför ert mässdeltagande får ni ett par helt kostnadsfria marknadsföringsverktyg för att boosta ert deltagande; en egen företagsprofil på vår webb och en mässbanner att dela i era sociala kanaler.

Psst! Missa inte att vi även erbjuder en rad olika sätt att sticka ut ur mängden, både innan och under mässan.

Personal & Chef - Ekonomi & Företag - Mingel-58

Intresserad av att ställa ut?

Scroll to Top