5-6 feb 2025, Kistamässan

Ställ ut med oss

Våra besökare behöver er hjälp

Branschen brinner just nu för våra talanger och hur vi bäst behåller, engagerar och attraherar dem. HR:s och chefers roller i dessa frågor är fullkomligt avgörande, och med nya verktyg, lösningar och idéer möjliggörs arbetet för arbetsgivarens talanger.

Det är där ni utställare kommer in i bilden. Just era verktyg, lösningar och idéer är det som hjälper HR och chefer att skapa optimala arbetsmiljöer för talanger. Personal & Chef erbjuder arenan för mötet mellan er, HR- och chefskårerna; våra besökare. Missa inte chansen att vara med och skapa morgondagens arbetsplats!

Digitalt i all ära, men inget slår det fysiska mötet

Därför är Personal & Chef rätt för er

Vi vet att ni i er yrkesroll har begränsat med tid. Därför har vi maxat två dagar för att ni ska ha tid till att delta på en viktig mässa men också inte missa alltför mycket i ordinarie schema.

Affärer & långvariga relationer

Ni vill skapa fler affärsmöjligheter för ert företag. Idag sker en stor del av interaktioner med kunder digitalt. Genom att träffa potentiella kunder fysiskt sticker ni ut ur mängden då ni skapar personliga relationer samtidigt som ni visar era produkter. Detta skapar en unik arena för affärer.

Rätt personer

På Personal & Chef möter du mängder av värdefulla kontakter och potentiella kunder. Här kan ni utöka er databas och bygga nya affärsrelationer.

Mätbar ROI

Via våra tekniska lösningar ser du enkelt hur mycket du fick ut av ditt deltagande på Personal & Chef genom mätbara leads. Enkelt och vettigt!

Citat

Vad säger våra utställare?

Mässan har ett utmärkt fokus på personer som primärt vill hjälpa andra människor. Vi väljer därför att ställa ut för att kunna möta personer som brinner för personlig utveckling och ett hållbart arbetsliv. Vi hoppas också kunna inspirera fler till ett nutida arbetssätt, med möjlighet att möta framtida kunder eller samarbeten.

Christopher Bernestrå

Effektivitetskonsult, Effektiv Nu

För oss på HejEngagemang är ensam inte stark, utan vi tror på att tillsammans är starkare!

Därför väljer vi att stärka våra relationer med organisationer och människor genom att delta på mässan.

Vi kan varmt rekommendera Personal & Chef som ett utmärkt tillfälle att både fördjupa och förnya betydelsefulla relationer. Allt för att tillsammans bidra till ett mer engagerat och välmående arbetsliv.
Vi ser fram emot att träffa dig på plats!

Niklas Delmar

Medgrundare till HejEngagemang

Hållbara medarbetare är ett måste i alla organisationer. Att delta på Personal & Chef var ett ypperligt tillfälle att belysa hållbarheten för alla organisationers viktigaste tillgång – nämligen medarbetarna. Tillsammans med Personal & Chef fick vi tillfälle att träffa väldigt många engagerade besökare samtidigt som vi fick knyta kontakt med de andra utställarna för att utöka vårt nätverk. Vi kan varmt rekommendera Personal & Chef för att bygga nya relationer inom näringslivet.

Charlotte Berg & Therese Alshammar

IMR, Institutet för Människor i Rörelse

Vi på SALUTO lanserade vår digitala hälsoguide på Personal & Chef-mässan i september 2022. Vi träffade många höga beslutsfattare och väckte mycket mer intresse än vi hade kunnat hoppas på. Nu är vi full gång med att ta hand om alla intressenter och säkerställa en bra uppskalning av vår tjänst.

Martin Dahlberg

SALUTO

Statistik

Mässan i siffror

0 %

av besökarna uppger att de var mycket nöjda eller nöjda med helhetsupplevelsen av mässan.

0
Besökare

2023 års mässa hade 2191 unika besökare. De gjorde tillsammans 2534 besök under mässans två dagar.

0 %

hade rekommenderat mässan till en vän eller kollega.

Representerade titlar:

27% HR-titlar

25% Chefer

12% VD/ägare

7% Rekryteraring

Representerade
branscher

21% Tjänster

21% Konsult

7% Rekrytering/bemanning

7% Tillverkning/produktion

6% Vård/omsorg/hälsa

5% Handel/försäljning

5% IT/tech

4% Kommun/region/statlig myndighet

24% Övrigt

Rekommendation

Tidigare utställare

Se vad utställare från 2023 års mässa tyckte om Personal & Chef.

av utställarna skulle rekommendera eventet till en vän eller kollega.

uppger att de vill ställa ut på mässan igen.

av utställarna uppger att helhetsupplevelsen av mässan var bra eller mycket bra.

Scroll to Top