Därför ska Ni välja Personal & Chef

Ni är nu ett steg närmre en bra affär

Varmt välkommen till Personal & Chef 22-23 september 2021! Vi samlar ett stort antal chefer och ledare för att tillsammans utveckla och utvecklas på Kistamässan. Besökarna kommer till mässan för att nätverka, kompetensutvecklas och träffa leverantörer. Men varför ska ni som utställare vara på plats?

Affärer

Ni vill skapa fler affärsmöjligheter för ert företag. Genom ert deltagande på mässan får besökarna möjlighet att se och testa era produkter direkt på plats. Detta skapar en unik arena för affärer.

Mätbar ROI

Via våra tekniska lösningar ser du enkelt hur mycket du fick ut av ditt deltagande på Personal & Chef genom mätbara leads. Enkelt och vettigt!

Rätt personer

På Personal & Chef möter du mängder av värdefulla kontakter och potentiella kunder från regionen. Vårt motto är kvalitet framför kvantitet. Här kan ni utöka er databas och bygga nya affärsrelationer.

Spara tid!

Vi vet att ni i er yrkesroll har begränsat med tid. Därför har vi maxat två dagar för att ni ska ha tid till att delta på en viktig mässa men också inte missa alltför mycket i ordinarie schema.

Varumärke

Låt Personal & Chef hjälpa er att stärka ert varumärke före, under och efter mässan. Era konkurrenter är på plats så se till att positionera er!

Med tanke på rådande situation har vi just nu mer flexibla bokningsvillkor. Kontakta oss för mer information gällande detta. Som arrangör följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande evenemang.

Kort om Personal & Chef

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal.

22-23 september 2021, Kistamässan, Stockholm.

  • Utbildning & digital lärande
  • Rekrytering & bemanning
  • HR Tech
  • Företagstjänster
  • Personalförmåner
  • Kontorslösningar
  • Friskvård & hälsa

Det betyder att alla besökare får en så kallad smartbadge som namnbricka. Den är utrustad med ett chip som gör att besökare kan scanna en läsare i varje monter och få information om det utställande företaget.

Detta gör det enkelt för utställare att samla in kontaktuppgifter under mässan. Varken papper, penna eller visitkort behöver utan dessa uppgifter kan ni som utställare ta del av efter mässan. Våra olika EasyGo-paket har olika innehåll gällande denna teknik, läs mer om EasyGo-paketen här.

Boka monterplats

För mer information, vänligen klicka på knappen “Ja, kontakta mig!” nedan eller kontakta Sales Executive Olivia Casbolt:
olivia.casbolt@easyfairs.com, 08-506 650 89.

Golvyta, grundavgift, vita väggar, matta, ett eluttag 220V, disk, en spotlight per fyra kvm, städning samt företagsnamn och monternummer i utställarlistan.

Absolut!

För mer information, vänligen klicka på knappen “Ja, kontakta mig!” nedan och fyll i det ni är intresserade av. Det går även bra att kontakta Sales Executive Olivia Casbolt direkt på olivia.casbolt@easyfairs.com eller 08-506 650 89

Intresserad av att ställa ut?

NYHET!

Från och med 22-23 september 2021 kommer Personal & Chef gå parallellt med Ekonomi & Företag, årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare. Vilken nytta kan du dra av detta som utställare på Personal & Chef?

Fler relevanta titlar

Ekonomi & Företag besöks årligen av ett stort antal intressanta titlar så som ekonomichef, ekonomiansvarig, ägare, löne- och personaladministratör, CFO, marknadschef, budgetchef, finanschef och redovisningschef.

Hela ledningsgruppen

Genom att Ekonomi & Företag komplettar med ett stort antal, tidigare efterfrågade, titlar till Personal & Chef så möjliggörs för utställarna att träffa representanter från hela ledningsgruppen.

Större seminarieprogram

I och med de två parallella mässorna kommer besökarna kunna ta del av ett ännu större och mer relevant seminarieprogram än tidigare. Detta kommer generera fler kvalitativa besökare med bättre flöden i hela mässhallen.

Personal & Chef i siffror

Besökare

79% Privat tjänstesektor
13% Offentlig sektor
8% Tillverkande industri

16% VD/ägare
11% HR-chef/personalansvarig
19% Övrig HR-titlar
8% Chef offentlig sektor
3% Rekryterare
5% Marknads-/ säljchef
28% Övrig chef
10% Övriga titlar

78% Gå på seminarier
47% Få ny kunskap genom utställarna
87% Ta del av nyheter och ny inspiration
44% Nätverka
27% Hitta nya produkter/leverantörer

58% Mer än fyra timmar
34% Två till fyra timmar
6% En till två timmar 
2% Mindre än en timme

Resultatet från enkäterna som skickades ut efter Personal & Chef Stockholm (februari) 2020 visar att 72% av besökarna beslutar eller påverkar inköp.

91% av besökarna uppgav de var mycket nöjda eller nöjda med deras totala mässupplevelse.

95% av besökarna uppgav att de är intresserade av att besöka mässan igen när den arrangeras nästa gång.

95% av besökarna skulle rekommendera Personal & Chef till en vän eller kollega.

Utställare

90% av utställarna är nöjda eller mycket nöjda med sitt deltagande.

87% av utställarna skulle rekommendera eventet till en vän eller kollega.

85% av utställarna gav helhetsupplevelsen av mässan betyget mycket bra eller bra.

70% av utställarna tycker att Personal & Chef är ett event där de måste närvara.

Vill ni ha mer information?

Vad säger deltagarna?

5/5
Scroll to Top