Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

5-6 feb 2025 | Kistamässan | Stockholm

5-6 feb 2025, Kistamässan

HejEngagemang ny partner

Ny Partner för 2025 - HejEngagemang!

Personal & Chef har glädjen att meddela ett nytt strategiskt partnerskap med HejEngagemang, ett företag som strävar efter att främja välmående i arbetslivet genom organisationsutveckling, ledarskap och medarbetarskap.

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Genom detta partnerskap med HejEngagemang, vars mission är att driva kompetensutveckling och främja nätverkande för alla som leder och utvecklar personal inom Norden, strävar de gemensamt efter att förverkliga denna vision och mission.

"Vi är stolta över att inleda detta partnerskap som stämmer överens med vår vision. Tillsammans med HejEngagemang kan vi driva kompetensutveckling och nätverkande till en helt ny nivå och göra en verklig skillnad för alla som är engagerade i att leda och utveckla personal inom Norden."

Personal & Chef erbjuder en omfattande plattform för HR, chefer och ledare att mötas, utbyta idéer och driva kompetensutveckling. Genom detta partnerskap kommer HejEngagemang att bidra med sin expertis och resurser för att ytterligare förstärka evenemanget och stärka innehållet på scenerna.

“Vi på HejEngagemang är så glada och stolta över att få kalla oss Partner till Personal & Chef. Vi ser att vi tillsammans kommer kunna skapa många intressanta möten och samtal under året för att driva visionen om ett mer engagerat och välmående arbetsliv framåt. Vi brinner för att fler skall gå till ett arbete för att man vill och inte enbart för att man måste. Att kunna mötas kring denna fråga kommer bli central för att skapa hållbara prestationer och resultat. Vi ser fram emot att kunna skapa dialog med hela Personal & Chefs besökare och övriga partners. ”

Partnerskapet mellan Personal & Chef och HejEngagemang kommer att omfatta olika initiativ för att stödja och främja välbefinnande på arbetsplatsen genom utbildning, seminarier och andra aktiviteter i linje med deras gemensamma vision och mission.

Datum och plats för mässan
Personal & Chef, 5–6 februari 2025, Kistamässan

Presskontakt Personal & Chef
Malin Wiktorsson, Project Manager
malin.wiktorsson@easyfairs.com
0761 – 04 29 63

Presskontakt HejEngagemang
Emma Egnell, VD, Hej Engagemang
emma.egnell@hejengagemang.se

Scroll to Top