5-6 feb 2025, Kistamässan

Henrik Wallgren, CMO, Hailey HR

Hailey HR blir Huvudpartner till Personal & Chef 2025

Hailey HR stärker sin närvaro och blir Huvudpartner till Personal & Chef 2025! Med det ökande intresset för mässan blir Hailey HR en självklar spelare som stärker och utvecklar mässan framåt.

Om Hailey HR
Hailey är ett svenskt heltäckande HR-system med fokus på automation, användarvänlighet och säkerhet. I Hailey samlar ni all HR-data på ett ställe och automatiserar många av era HR-processer med anpassade arbetsflöden. Du kan också vara säker på att all data ni lagrar i systemet hanteras i enlighet med GDPR och era interna policys.

Allt från snabbväxande företag till stora internationella koncerner väljer Hailey för att de kan anpassa systemet till sina behov. På kundlistan finns bland andra Kivra, AMF Fastigheter, RevolutionRace och Fortnox – tillsammans med över 400 andra företag.

Om Personal & Chef
Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal.
Personal & Chef är en mässa för HR, chefer och ledare och vill bidra till att föra utvecklingen i branschen framåt. Mässan består av två heldagar fyllda av kompetensutveckling seminarieprogram, utställning och möjligheter till nätverkande med branschkollegor.

”Vi ser verkligen fram emot detta spännande samarbete. Med Hailey HR som vår Huvudpartner får vi starkt engagemang, insikter och idéer som utvecklar Personal & Chef till att bli ännu mer framgångsrik och inspirerande, och för att vara den självklara mötesplatsen för alla som leder och utvecklar personal”

Personal & Chef startades 2012 och är en mässa för HR, chefer och ledare som vill bidra till att föra utvecklingen i branschen framåt. Mässan är två heldagar fyllda med kompetensutveckling genom ett digert seminarieprogram, utställning och nätverkande. Utställningen består av aktuella företag och organisationer inom allt från HR-system, bemanning och rekrytering till friskvård, utbildningar och kontorslösningar. Besökarna är HR-chefer, chefer, VD/ägare, rekryterare, People & Culture med fler – kort sagt alla som vill utveckla sina kompetenser om att behålla, engagera och attrahera talanger.

Hailey HR:s CMO Henrik delar sin entusiasm för partnerskapet

”Vi är glada över samarbetet med Personal & Chef och ser fram emot att dela vår kunskap och erfarenhet för att stärka den moderna HR-avdelningen. Mässan präglas av positivitet, kunskapsdelning och god stämning - där vill vi vara. Vi får väldigt mycket energi av att träffa alla besökare, och vi är peppade på att ta vårt engagemang till nästa nivå 2025!”

Datum och plats för mässan
Personal & Chef, 5-6 februari 2025, Kistamässan

Presskontakt Personal & Chef
Malin Wiktorsson, Project Manager
malin.wiktorsson@easyfairs.com
0761 – 04 29 63

Presskontakt Hailey HR
Henrik Wallgren, CMO
henrik.wallgren@haileyhr.com

Scroll to Top