Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

5-6 feb 2025 | Kistamässan | Stockholm

Behöver du bygga skräddarsydda HR-rapporter? Upptäck vår nya rapportgenerator!

Behöver du bygga skräddarsydda HR-rapporter? Upptäck vår nya rapportgenerator!

Jobbar du som administratör eller chef med ansvar för företagets HR-rapporter? Kämpar du och dina kollegor med underlag som finns utspridda i olika källor och format? Eller lyckas ni inte få ut det ni önskar av systemets standardrapporter?

Dela med sig:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Flex HRM är det webbaserade personalsystemet som ständigt växer och vidareutvecklas med nya innovativa funktioner. Till de senaste tillskotten i produktportföljen hör rapportgeneratorn – ett kraftfullt och användarvänligt verktyg som hjälper företaget att skapa sina egna skräddarsydda rapporter.

Utnyttja den skattkista av data som redan finns i systemet.
Skapa överskådliga listor med de anställdas adressuppgifter eller födelsedatum. Ta ut lönestatistik, frånvarostatistik eller uppföljning av arbetad tid per projekt och avdelning – och mycket mer. Rapportgeneratorn är mångsidig och hjälper dig att utvinna den information som finns registrerad i de olika delarna av systemet. Ett smart sätt att dra största möjliga nytta av er tillgängliga HR-data och förpacka den i ett snyggt och strukturerat format, med andra ord.

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top