Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

5-6 feb 2025 | Kistamässan | Stockholm

Skill Rekrytering & Bemanning AB
Skill

Skill

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, HR-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Genom Skill Executive har vi även ett nischat erbjudande inom chefsrekrytering, executive search och interim management.

Inom Skillkoncernen drivs också ett unikt och kontinuerligt arbete för att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen. Det gör vi genom att inspirera barn och unga att intressera sig för teknik, IT och industrin.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag. People change – everything.

Nyheter

Så skapar du tillit i rekryteringsprocessen

Så skapar du tillit i rekryteringsprocessen

Hur de sökande upplever rekryteringsprocessen kan påverka bilden av din organisation. Men hur gör man då för att skapa förtroende och för att bygga en tillitsfull och äkta rekryteringsprocess, som dessutom stämmer överens med företagets varumärke? Vi vet!

Läs mera »

Jobbannonser

Logistisk projektledare till Siemens Energy

Arbetet är omväxlande då man som Logistisk Projektledare arbetar både med långsiktigt och kortsiktigt planerade leveranser. Logistisk Projektledare är en viktig del av ett projektteam där du har en rapporterande, planerande och sammanhållande roll för leverans av delar och reparationer.

Se jobbannonser »

UCS One Economy söker erfarna redovisningsekonomer

Vi erbjuder en roll där du får möjlighet att arbeta med såväl redovisningsuppdrag som controlleruppdrag. Låter det som något för dig?

På UCS One Economy verkar vi efter värdeorden trygghet, mod, tillsammans, framåtanda och omtanke. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en mycket god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper och stöttar varandra.
Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi nu ekonomer till våra kontor i Linköping och Norrköping.

Se jobbannonser »

Ekonom – Siemens Energy

Har du en stark passion för att växa inom det kommersiella området? Letar du efter ett roligt jobb som erbjuder dig variation? Här är jobbet för dig!

För Siemens Energys projekt inom Gas & Power, Industrial Applications söker vi en skicklig kommersiell projektledare som är ute efter en ny och spännande utmaning. En ambitiös karaktär som kan leda, tillsammans med projektledaren, företagets projekt till meningsfull framgång. Du kommer att leda de avtalsenliga och finansiella aspekterna av projektet för att skydda Siemens Energys intressen och upprätthålla en god kundrelation. Du kommer att ansvara för projektets övergripande prestanda och lönsamhet och representera Siemens Energy.

Se jobbannonser »

Skill söker kundansvarig säljare

Vår expansiva resa fortsätter, vill du vara en nyckelspelare för vår tillväxt? Nu söker vi en kundansvarig som är redo att etablera Skills tjänsteutbud på otrampad mark. Motiveras du av att knyta nya kontakter kan du vara den vi söker!

Se jobbannonser »

Project Controller

Sök nu och ta steget mot en dynamisk karriär där du kan utveckla dina färdigheter, påverka projektets framgång och vara en del av vårt team!

I rollen ansvarar du för att säkerställa korrekt finansiell rapportering och projektstyrning. Det inkluderar att definiera milstolpar, övervaka projektgenomgångar, hantera kostnader och förbättra resultatet. Du samarbetar nära med ditt team för att nå gemensamma mål och säkerställa effektivitet inom projektstyrning och kundorderuppfyllning enligt riktlinjer. Detta innebär att du kommer vara involverad i att övervaka och hantera ekonomisk uppföljning, kostnadsklassificering, fakturering, inköpsanmodan och resultatavräkning för den tilldelade kundportföljen.

Se jobbannonser »

Inspektionskoordinator till Siemens Energy

Som inspektionskoordinator planerar och samordnar du system- och komponentinspektioner hos Siemens Energys leverantörer.
Du ansvarar för att uppdatera och följa upp besiktningsschema och genomföra inspektörsresursplanering i nära samarbete med andra avdelningar.

Se jobbannonser »

Applikationskonsult till IMI

Vill du jobba i gränslandet mellan logistik, kundkontakt och systemutveckling tillsammans med spännande kunder och kompetenta kollegor? I den här rollen får du möjligheten att djupdyka i en varierande spännvidd av logistiska flöden!

Se jobbannonser »

CAM-beredare till GKN Aerospace

GKN i Trollhättan förstärker verksamheten och söker nu CAM-beredare till olika avdelningar. Om du har erfarenhet inom skärande bearbetning och är redo för nästa steg i arbetslivet så kanske detta är rollen för dig!

Se jobbannonser »

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top