Företagsakademin
Företagsakademin

Företagsakademin

Om oss

Företagsakademin är länken mellan företagen och företagens kompetensutveckling. Vi som driver Företagsakademin gör det genom vår passion för att utveckla människor och relationer. Vi har lång erfarenhet av att jobba med utbildning och företagande – vi gillar verkligen det vi gör, något vi tror märks!

Vår långa erfarenhet av att ha arbetat med olika typer av företagsutbildningar gör att vi har skapat oss spetskompetens inom området, samt utvecklat ett starkt nätverk med goda relationer till flertal olika utbildningsleverantörer och konsulter. Kort sagt kan vi säga att vi har god kännedom om utbildningsmarknaden!

Vi brinner för att stärka tillväxtföretagen genom kompetenslyft och satsar alltid på 100 % kundnöjdhet. Vi samarbetar enbart med välrenommerade utbildningsleverantörer och kvalitetssäkrar våra tjänster genom regelbundna uppföljningar. Vi vet därför att de utbildningar som vi rekommenderar och erbjuder alltid håller måttet och mer där till. Det är både tid och kostandskrävande att hitta fram till rätt utbildning i den uppsjö av alternativ som finns på marknaden. Många gånger blir resultaten att företag satsar på utbildningar som inte motsvarar det faktiska behovet på arbetsplatsen.

Det är här vi kommer in. De tjänster som vi erbjuder är bland annat:
– Restplatser: Topputbildningar till kraftigt reducerade priser.
– Kompetensanalys: Kartläggning av kompetenser och utvecklingsbehov i företaget.
– Kompetensutvecklingsprojekt: Support med att initiera & genomföra reskilling & uppskilling hos stora bolag som små.
– ESF Projekt: Rådgivning & stöd i genomförandet av ESF projekt.
– CASA: Kursadministrationssystem.

Är ert företag i behov av kompetensutveckling? Tveka då inte att höra av er till någon av våra utbildningsrådgivare för mer information.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top