5-6 feb 2025, Kistamässan

Flex Applications Sverige
Flex Applications Sverige

Flex HRM

Om oss

Flex HRM är en av få lösningar på marknaden som samlar hela företagets personaladministration på ett och samma ställe. Bemanning av arbetspass, tidrapporter, reseräkningar, HR-stöd och lön i en enda sömlös helhetslösning. Slipp bekymren med data och verktyg som finns utspridda på flera olika ställen – med Flex HRM samlar allt företaget behöver i ett och samma system. Du jobbar med ett inlogg, ett gränssnitt och en användarsupport. Med all information i en enda databas får du dessutom en perfekt överblick och ett sömlöst dataflöde – helt utan dubbelarbete och krångliga överföringar.

Nyheter

Arbetsvärdering – hur då?

Arbetsvärdering – hur då?

Dags att göra en arbetsvärdering? Eller vill du kanske bara sätta dig in lite mer i ämnet, så att nästa års lönekartläggning går lite smidigare än förra gången? Då har du kommit rätt.

Läs mera »
Flexpension – vad innebär det?

Flexpension – vad innebär det?

Vi är friskare nu än vad vi var förr, och dessutom lever vi längre. Det är såklart trevligt. Men det kommer också att påverka vår allmänna pension och vi kommer behöva jobba längre för att den ska räcka till.

Läs mera »

Jobbannonser

Vill du joina oss på Flex?

Vill du joina oss på Flex?
Sugen på ett omväxlande och stimulerande jobb med fantastiska kollegor? Då har du kommit helt rätt! Vi är ett gäng utvecklare, supportspecialister, lönenördar, HR-proffs och IT-hjältar som alla jobbar stenhårt mot samma mål: att förenkla arbetsdagen med hjälp av innovativ teknik. Kolla in våra lediga jobb eller släng iväg en spontanansökan till oss!

Se jobbannonser »

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top