Flex Applications Sverige

Flex Applications är Sveriges ledande leverantör av webbaserade program för hantering av ditt företags reseräkningar och tidrapporter, schemaläggning av personal, stöttning och utveckling av företagsprocesser inom HR och för att ta hand om företagets löneadministration. Vår molnbaserade helhetslösning inom personaladministration är användarvänlig, lättåtkomlig, modern och flexibel. Ett gränssnitt, en databas och en support. Kan det bli enklare?

Markerad produkt

Jobberbjudanden

AccountManager

Vi söker en Account Manager till Stockholm

Är du driven och utåtriktad? Lockas du av de utmaningar som komplex försäljning av systemlösningar innebär? Vill du bli en del i en grupp som kännetecknas av högt i tak, humor och höga ambitioner? Då är det dig vi söker!

Det är en het marknad för personalsystemlösningar och vi behöver nu förstärka vår säljorganisation med en Account Manager som vill vara med oss när vi når nya höjder. Vi har en stor kundbas, en fantastisk produktportfölj och är en av de ledande leverantörerna i vår bransch.

Om tjänsten
Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen, från första kontakt med kund till behovsanalys, offertskrivande, uppföljning och överlämnande till projektansvarig för implementation. Du kommer kontinuerligt att fördjupa och utveckla dina kunskaper i våra programvaror. Som Account Manager på Flex Applications arbetar du mycket självständigt i din region. Vi erbjuder mycket bra förtjänstvillkor, tilltagna förmåner och ett arbete i företag på stark frammarsch.

Läs mer »
pexels-photo-97077

Systemutvecklare till vårt kontor i Oslo

Flex Applications befinner sig i en expansiv fas och behöver nu komplettera vår personalstyrka med fler systemutvecklare. Vårt utvecklingsteam består idag av ett 20-tal personer.
Brinner du för programmering och vill vara med och vidareutveckla Sveriges modernaste personalsystem? Vill du arbeta tillsammans med ett trevligt gäng på ett företag som är på stark frammarsch? Då ska du läsa vidare!

Du kommer i din roll att vara både systemutvecklare och produktspecialist för våra system i Norge, Danmark och Finland, vilket innebär att du kommer att arbeta med samtliga delsystem som ingår i vårt personalsystem. Du kommer att arbeta mycket självständigt, vilket ställer höga krav på din personlighet och motivation. Arbetet är projektorienterat och du kommer att samarbeta med de olika produktteamen som är lokaliserade till koncernens huvudkontor i Örebro. Detta innebär också regelbundna resor och möten med dina svenska kollegor.

Läs mer »
woman-in-blue-suit-jacket-2422293-2000x790-1

Bli vår nästa Application Consultant i Örebro eller Stockholm!

Tjänsten
Vi behöver erfarna, kompetenta och drivna konsulter för införandeprojekt för våra HRM-system: Tid, Resa, Bemanning och HR och Lön. Vi söker nu en konsult med utgångsort Stockholm samt en konsult som kommer att utgå från vårt huvudkontor i Örebro.
Som konsult hos oss på Flex Applications är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Att vara konsult hos Flex Applications innebär att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Tjänsten kan innebära en hel del resor. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top

Få tillgång till exklusivt material!

Signa upp på vårt nyhetsbrev för att få tillgång till webinars som guidar dig genom
höstens nyheter, trender och andra tips.