Vinnaren av ÅRETS lilla STORDÅD

Den senaste tiden har varit en utmaning på många sätt och då kan en handling, stor som liten, ha gjort det där lilla extra för att orka genom allt som kändes så långt borta. Därför vill vi på Personal & Chef tillsammans med branschen.se uppmärksamma Den handlingen under mässan den 1-2 december 2021 genom priset ÅRETS lilla STORDÅD. Priset kommer delas ut 1 december 13:50 på Ledarskapsscenen. Vi har fått in många fina nomineringar och årets vinnare har blivit nominerad hela två gånger av olika kollegor för hennes fina arbete kring digital onboarding. 

Årets vinnare är:

Malin Strengberg, Head of B3 Talent Growth, B3 Consulting Group AB med den vinnande nomineringen:

Malin har genom hårt arbete lyft vår kompetenssatsning, vårt junior konsultprogram och vårt onboardingprogram till nya höjder genom att modernisera, digitalisera och förbättra material och processer. Hon har trots utmanande tider lyckats skapa delaktighet och engagemang och gör det med professionalism och en stor dos energi. Och samtidigt som hon gör allt detta är hon världens bästa kollega som sprider glädje runtom sig.

Vi har tagit tempen på Malin och började med den klassiska sportfrågan ”hur känns det?”

– Helt fantastiskt bra. Det känns verkligen som en fjäder i hatten att ha vunnit denna utmärkelse. Det är roligt både för mig själv och för oss som bolag, eftersom vi jobbar mycket med engagemangsfrågor. Jag vet att mina kollegor är stolta över mig och det vi tillsammans har åstadkommit. Den här utmärkelsen blir ett bevis på att vi gör rätt saker och att vi fortsätter utmärka oss som bolag.

Vad är din viktigaste lärdom från pandemin?
– Jag tar med mig en hel del. Det viktigaste jag tar med mig är att vi kan när vi måste, att det har gått så bra att ställa om till digitalt och att vi har lyckats lansera nya aktiviteter som t.ex. våra Lunch & Learn. Sist men inte minst, hur viktigt det är att vi tvättar händerna.

Berätta kort om onboardingprogrammet?
– B3Start är en heldag full av inspiration och nätverkande hos oss. Du som nyanställd ska känna dig peppad på att starta på B3 och veta vem du ska vända dig till med olika frågor. Under pandemin fick vi tänka om, från att detta har varit en dag med mycket fysiskt mingel till att köra en digital heldag via teams. En utmaning men som jag sa innan, vi kan när vi måste! Jag gillar ju det digitala och tycker att det både är mer inkluderande att erbjuda en sådan dag digitalt för våra konsulter ute i landet och det är snällare mot klimatet.

Vi ser fram emot att välkomna Malin upp på Ledarskapsscenen den 1 december för att motta priset för ÅRETS lilla STORDÅD.

Scroll to Top