Siktet inställt på Norge

A Society startar nu ytterligare ett kontor och denna gång i Norden. Ansvarig för satsningen är Oscar Felldin som kommer att driva verksamheten i Norge och börja med att starta upp kontoret i Oslo.

A Society ägs av Danir AB, som är ett entreprenörsdrivet företag ägt av familjen Dan Olofsson. A Society-koncernen, med huvudkontor i Malmö och som i år beräknas omsätta 1,5 miljarder, är i dag representerad på 15 orter i Sverige, Danmark, Storbritannien, USA, Kanada och Indien.

Oscar har erfarenhet från Ework både i Norge och Sverige där han har solid erfarenhet av försäljning och affärsutveckling både i offentlig och privat sektor. Nu senast kommer han från rollen som Area Manager inom olje- och gassektorn med fokus på konsulentförmedling inom IT & Engineering.

”Med Oscars erfarenhet av branschen och den norska marknaden kommer att vi att befästa vår position som en lokal partner till våra globala kunder, vilket kan sammanfattas med Glocalness -> Locally sourced – Global impact.
Vår satsning i Norge är strategisk och för att lyckas med denna satsning krävs ett brinnande engagemang tillsammans med affärsfokus och entreprenörsanda vilket Oscar kommer att bidra med som VD för A Society i Norge. Vi är mycket glada att Oscar valde A Society!” säger Thomas Goréus, CEO & President på A Society.

”Det känns fantastiskt inspirerande att ha fått förtroendet att leda A Societys satsning i Norge. Den norska konsultmarknaden är redo för en ny aktör och med fokus på lokal närvaro med ett globalt tänk och relationen i centrum så kommer vi att kunna erbjuda våra norska kunder och samarbetspartners ett stort mervärde”, säger Oscar Felldin, VD på A Society A/S.

A Society är den nya tidens konsultbolag på konsultmarknaden som ger fria konsulter tillgång till de häftigaste uppdragen. Många av våra stora kunder befinner sig inom följande affärsområden: Civil, Finance, Life Science, Fordon, Bank & Försäkring, ICT/Telekom, Offentlig sektor, Handel & Logistik, Flyg & Försvar.

Scroll to Top