Letar du efter nya utmaningar? Vi söker fler kollegor som vill vara med och utbilda Sveriges tjänstemän till ett hållbart arbetsliv!
Effektivetetsverket AB

Letar du efter nya utmaningar? Vi söker fler kollegor som vill vara med och utbilda Sveriges tjänstemän till ett hållbart arbetsliv!

Nedan kan du läsa om varför Linn valde att bli Effektivitetskonsult samt klicka dig vidare till vår annons!

Dela med sig:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vad gör en Effektivitetskonsult?
Ditt största fokus är att utbilda medarbetare och organisationer i hur de kan höja sin produktivitet och bli mer effektiva för att skapa en arbetsvardag med mindre stress och frigjord tid. Jag utbildar ca 2,5 dag i veckan och resterande tid coachar jag deltagare, håller mig uppdaterad på det senaste inom tekniken, utvecklar potentiella samarbeten och arbetar med sociala medier. Vi har alla något område som vi specialiserar oss inom. Mina kollegor är otroligt bjussiga med sina kunskaper och jag lär mig något nytt varje dag tack vare dem. Ett plus i kanten är det ett väldigt härligt gäng också!

Varför valde du Effektiv nu?
Jag ville arbeta på ett mindre bolag och få möjligheten till att utbilda, inspirera och hjälpa andra. Arbetsmetoden vi utbildar inom var ny för mig och jag blev helt såld när jag fick delta på en utbildning under rekryteringsprocessen. Min först tanke var att: wow det här behöver jag lära mig och min andra tanke var: det här borde alla få lära sig. Sättet vi arbetar på hjälper mig att säkerställa min balans mellan jobb och fritid.

3 snabba frågor till Linn
1. Är du förmiddags- eller eftermiddagsmänniska?
Förmiddagsmänniska!

Olika tider på dygnet kan fungera olika optimalt för vår produktivitet. Se till att ta hänsyn till detta när du planerar. Har du något mer komplext och fokuskrävande framför dig? Lägg det på en tid då du har de bästa förutsättningarna att få ett gott resultat.

2. Vilket är ditt favorit kortkommando?
Ctrl + Shift + K

Direkt när jag kommer på något jag ska göra skapar jag en uppgift till min uppgiftslista i Outlook. Uppgiftslistan hjälper mig att säkerställa att inget faller mellan stolarna och påminner mig exakt den tidpunkt när jag behöver det.

3. Vad är det sista du gör innan du lämnar jobbet?
Tar 10-15 minuter till att skapa kontroll för att få ett tydligt avslut. Det gör jag genom att rensa mina tankar, tömmer inkorgen och se över min planering för nästa dag!

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top