Hur många har faktiskt fått en utbildning i Outlook?

Outlook är ett verktyg vi använder dagligen. Vi har sällan fått någon utbildning eller förklaring till hur det ska användas. Det är ett verktyg där man mer får en klapp på axeln, ”jobba på bara”. Men vad är Outlook egentligen? Det första många tänker på är mail och en inkorg, sedan tar det lite stopp.

Outlook kan vara så mycket mer! Det kan underlätta, frigöra tid och skapa överblick över stora delar av ditt arbete. Centrerat och enkelt. Det gäller bara att ta sig tiden och öppna ögonen på vad som har varit framför dig varje dag 😊

Visste du till exempel att du enkelt kan skapa en digital uppgift av ett mail? Eller att du inte behöver se de där accepterade svaren för möten i inkorgen? Du kan låsa din lunchtid eller automatiskt skapa efterarbetstid efter möten så att du får ett mer långsiktigt och hållbart arbetstempo. Några smakprov av ett smörgåsbord av lösningar!

Blir du nyfiken och vill veta mer om till exempel Outlook, Teams, OneNote eller Planner så dyk upp på Personal & Chefsmässan 1–2 december så visar vi mer under vår M365-akuten.

/Christopher Bernestrå, Caesar Karlsson, Linnéa Nolér, Mansur (Manne) Köyluoglu & Linn Heuberger, Effektivitetskonsulter

Scroll to Top