365Talents har Ă€ran att meddela att vi har vunnit The Magnet Awards i People Tech 🎉✹
365Talents

365Talents har Ă€ran att meddela att vi har vunnit The Magnet Awards i People Tech 🎉✹

Vi Ă€r övertygade om att mĂ€nniskor Ă€r den mest vĂ€rdefulla tillgĂ„ngen i alla organisationer och bör ses med deras egna ord, pĂ„ deras egna villkor 💎

Dela med sig:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vi förstÄr att i dagens snabba affÀrsmiljö mÄste företag vara smidiga och anpassningsbara för att förbli konkurrenskraftiga. Vi vet ocksÄ att din lösning inte bara kan handla om teknik.

Det mÄste handla om mÀnniskor ocksÄ.

365Talents Àr designat för att föra mÀnniskor samman: att frÀmja samarbete och lagarbete, att inspirera till kreativa samtal om karriÀrvÀgar och att skapa en kÀnsla av tillhörighet och syfte pÄ arbetsplatsen.

Vi Àr sÄ tacksamma för att vikten av mÀnniskor och teknik erkÀnns, och för att vi fÄr ett erkÀnnande för det arbete vi gör för att föra dem samman.

Denna vinst gÄr till hela teamet pÄ 365Talents som arbetar outtröttligt för att ge anstÀllda makten att sjÀlvdeklarera kompetens, och chefer visionen att avslöja det ovÀntade, sÄ att organisationer snabbt och mÄlmedvetet kan röra sig genom arbetsvÀrlden.

Vi ser fram emot att fortsĂ€tta vĂ„r resa med er alla och lĂ€gga ut en ny kurs för era mĂ€nniskor pĂ„ jobbet tillsammans ✹

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top