I samarbete med United Spaces: Co-working Space på Personal & Chef!

Om det är något vi tar med oss från våra mässor så är det våra besökares önskemål och förslag. Ett av dessa var att ni önskade en plats på mässan som var lite tystare, lugnare och mer anpassat efter de arbetande människor ni faktiskt är. Därmed är vi superglada att kunna berätta om vår senaste satsning, nämligen en co-working-yta. Tillsammans med United Spaces kommer vi på årets mässa att kunna erbjuda en fristad för alla som behöver det; för ett viktigt samtal, för att inte hamna efter i jobbet eller kanske bara för lite lugn och ro. United Spaces besvarar här våra brinnande frågor om co-working:

Vilka är ni och var finns ni?
Vi är en av Sveriges ledande coworking-aktörer med elva kontor i fem svenska städer (Stockholm, Arlanda, Uppsala, Göteborg, Malmö och Helsingborg). Förutom stora fina lokaler, bra läge och service i världsklass har vi ett starkt community med en variation av medlemmar från olika branscher.

Vår idé om coworking utgår alltid från våra medlemmar som individer, vi vet att om våra medlemmar utvecklas, inspireras och mår bra kommer även deras företag att göra det. Vårt community bygger på omtanke, lärande, samverkan och social gemenskap. Hos oss erbjuder vi en plats där människor, idéer och affärer ges utrymme att växa tillsammans.

Vi har också fantastiska mötes-och eventlokaler som passar alla slags möten – från det lilla personliga mötet till den stora inspirationsföreläsningen eller konferensen. Det bästa av allt – du behöver inte vara medlem för att boka våra mötesrum runt om i landet. Boka din nästa konferens här: United Spaces – Startsidan.

Om du är nyfiken på hur det funkar är du mer än välkommen förbi någon av våra anläggningar och hälsa på! Vi bjuder på kaffe 😊.

Vad kan besökarna förvänta sig av ytan ni ansvarar för?
Besökarna kommer erbjudas en fristad i sann United Spaces-anda! Hos oss ska man kunna välja om man vill sitta bekvämt och jobba, mingla, ta ett ostört samtal eller ta del av våra erbjudanden på plats.

Besökarna ska främst få en plats där de kan sitta och jobba samtidigt som vi vill erbjuda en variation av inslag som gör besöket så trevligt som möjligt. Ta ett viktigt samtal som kräver tystnad i vårt bås, ett jobbmöte där ett skrivbord är nödvändigt, en bekväm soffa där du kan sitta och gå igenom mail eller varför inte ta en mindfullness-break för att samla krafterna?

Vilka trender kan ni se kring kontorsarbetet?
Återgången till kontorslivet efter pandemin har gjort coworking till ett glödhett alternativ för verksamheter som söker större flexibilitet och mer kreativa mötesplatser. Många bolag ser över sina befintliga lokaler och coworking har gått från en kul trend till en viktig punkt på företagsledningens dagordning. Även stora bolag börjar se fördelarna med coworking. Kontoret kommer att vara den plats som, mer än någonsin nu, skapar mervärde för medarbetarna när relationer och aktiviteter på arbetsplatsen blir det nya normala. Kontorens funktion som sammanhållande länk i samhället och staden som helhet blir därför allt viktigare.

Det är genom det fysiska mötet som innovation, kreativitet och affärsutveckling bäst drivs framåt!

united spaces 1
Scroll to Top