I huvudet på effektiv.nu

Hur ser ni på framtiden?
Den ser digital och utmanande ut. Idag, kanske mer än någonsin, blir vi testade i disciplin och arbetsstruktur i vårt dagliga arbete. Har vi inte strukturen på plats så skapas mycket stress och minskande engagemang. Att ha ett gemensamt arbetssätt och en förståelse för hur man ska kunna arbeta smart med sina tekniska verktyg är en framtida nödvändighet för att må bra. Samhörigheten kommer bli prövad ordentligt och här behöver beslutsfattare ta kloka beslut för kontinuerlig utveckling inom arbetsmetodiken.

Vad kan ni bidra med till våra besökare?
Vårt primära driv är att hjälpa människor och att kunna stötta dem som vill minska stress eller frigöra tid i sitt arbete. Vi hoppas kunna inspirera till förändring och vi kommer dela med oss av massor med tips och råd för hur man kan arbeta smartare varje dag.

Varför väljer ni att ställa ut på Personal & Chef?
Mässan har ett utmärkt fokus på personer som primärt vill hjälpa andra människor. Vi väljer därför att ställa ut för att kunna möta personer som brinner för personlig utveckling och ett hållbart arbetsliv. Vi hoppas också kunna inspirera fler till ett nutida arbetssätt, med möjlighet att möta framtida kunder eller samarbeten.

Vi som jobbar med Personal & Chef ser fram emot att ha Effektiv.nu och alla våra andra utställare på plats i december! 

Effektiv.nu
Scroll to Top