Marianne Hagen

Marianne Hagen

Marianne Hagen har mer än 22 års erfarenhet som Managementkonsult med fokus på rådgivning och affärsutveckling. Hon är särskilt intresserad av marknadstrender och följer utvecklingen inom HR-området löpande.
Marianne har varit VD för Right Management i Norden i flera år, samt konsultchef, supportchef och försäljningschef i Right Management Europe.

I The Assessment Company (AC) arbetar Marianne med rådgivning både nationellt och globalt inom strategisk ledning, organisationsutveckling, utveckling av ledare och ledningsgrupper, transformationsprocesser, digitalisering, rekrytering, coachning, strategisk kompetensförsörjning, kompetensutveckling/kartläggning, karriärutveckling och karriärledning.
Marianne besitter förmågan att förenkla och skapa engagemang i de team och organisationer hon arbetar med. Hon brinner för kompetensutveckling och vill hjälpa alla sina kunder att vara relevanta inför morgondagen.

Utbildning och certifieringar: BI med en kandidatexamen i International Management, två Executive Master-program i Human Resource Management och Change Management. Olika certifieringar inom coaching, arbetspsykologiska tester individuellt och för team/grupper.

Scroll to Top