Charlotte Stenqvist

Charlotte Stenqvist

Född och uppvuxen i södra Skåne, flyttade till Frankrike vid 10 års ålder med sina föräldrar och lillebror. Charlotte pratar fem språk, svenska, franska, engelska, italienska och portugisiska.

Utbildad PT, med fokus på life coaching och kost och jobbat som personal trainer i ett par år. Utbildad vidare i Internationella affärer och förhandling, med fokus på interkulturella aspekter i den affärsfokuserade världen vi lever i idag.

Jag började jobba hos Virgin Pulse för ett år sedan, och det var en nästan direkt match. Eftersom jag jobbat som kundansvarig på flera företag dessförinnan i olika domäner, och med en PT-utbildning, var det som att finna den perfekta kombinationen av det som jag brinner för: psykiskt och fysiskt välmående tillsammans med att kunna strategiskt utveckla framgångsplaner till mina kundföretag som jag är ansvarig för.

Att jobba tillsammans med HR- och välmående & hälsoansvariga på andra företag, för att få deras anställda att må bättre, bli mer produktiva samtidigt som utbilda företag att ta hand om sina anställda är väldigt belönande men också lärorikt. Mer än någonsin, i en post-covid-värld, så är psykisk hälsa ett fokus som väldigt många företag vill koncentrera sig mer på. Allt har förändrats, och att få vara med i andras företags utveckling är en stor ära.

Scroll to Top