Synsam Group Sweden AB

GLASÖGON PÅ JOBBET – FÖRETAGSGLASÖGON FÖR DIG SOM ARBETSGIVARE
Ögonen är bland det viktigaste vi har. Därför är det med lika delar glädje och stolthet som vi på Synsam hjälper era medarbetare att se bättre. Vi erbjuder er allt från rådgivning, event med syntest på din arbetsplats, bildskärmsglasögon till skyddsglasögon.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar utifrån ditt företag och dina medarbetares behov. Ni väljer om ni vill gå på lägsta pris, satsa på premiumglas och addera mervärden såsom exempelvis blåljusfiltrering. Oavsett vad ni har för behov har vi lösningen för er. Vi ger er dessutom en klar bild över reglerna som styr medarbetarens rätt till bildskärmsglasögon och slipade skyddsglasögon. Tillsammans tar vi fram er policy för hur ni ska leva upp till medarbetarens förväntningar samt de krav ni har som arbetsgivare.

Vi på Synsam vill att du och dina medarbetare ska se klart på arbetet. Med Synsams företagsavtal får du tillgång till Sveriges största optikkedja med över 200 butiker med legitimerade optiker som erbjuder den bästa kompetensen och servicen.

Välkommen till Synsam – Vi ser dig!

Kontakta oss

Scroll to Top