Skill Rekrytering & Bemanning AB

Vi på Skill jobbar med både kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering, bemanning och utbildning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Nyheter

Jobberbjudanden

cropped-119

Testingenjör till produktionen på Saab!

Till Saab Surveillance i Järfälla söker vi nu testingenjörer. Du arbetar här med funktionstest av elektronik till största del avsedd för militära applikationer, i huvudsak egentillverkade produkter och testutrustningar. I arbetet ingår bl.a. test av underenheter (exempelvis kretskort, vågledare), leverans- och enhets- test i olika nivåer och mätning av mikrovågsmoduler.

Vänligen ansök via bifogad annons längre ned. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer »
cropped-121

Applikationsingenjör Embedded Software till Öhlins Racing!

Du förstärker vår mekatronikgrupp där din kompetens kommer att värdesättas och bli en viktig del av vår framgång. Inom teamet bidrar ni till skapandet av framtidens mekatroniska fjädringssystem för att hjälpa våra kunder att åka snabbare, säkrare och komfortablare. Teamets framgång bygger mycket på vår vilja att utmana och utveckla varandra, hos oss är kunskapsdelning en naturlig del av vardagen.

Vänligen ansök via annonsen nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer »
cropped-122

Rekryteringskonsult till Stockholm

Hos oss blir du en viktig kugge i ett starkt team av erfarna rekryteringsspecialister där kulturen präglas av laganda, leveransfokus och arbetsglädje. Tillsammans bygger vi långsiktigt framgångsrika samarbeten med både kunder och kandidater. Idag arbetar vi tillsammans med några av landets starkaste varumärken, allt ifrån innovativa start up-bolag till bolag i miljardklassen.

Vi på Skill arbetar dagligen med att vara den enastående rekryteringspartnern för våra kunder och vi söker nu ytterligare en kollega! För att lyckas tror vi på en bra mix av målfokus och kvalitet – samtidigt som vi har roligt, värnar om varandra och främjar utveckling! Tror du också på konceptet och vill bli vår nya kollega? Kul! Läs gärna vidare, så hoppas vi att vi får höra från dig!

Läs mer »
cropped-123

Avdelningschef till Semcon Product Information

Som avdelningschef är din huvuduppgift att leda och utveckla vår verksamhet i Östergötland med omnejd tillsammans med ditt kompententa team av konsulter. Du erbjuds en roll med stora påverkansmöjligheter där du får verka i en teknikorienterad bransch med ökande digitalisering. Du skapar, förbättrar och underhåller goda relationer med kunder, samarbetspartners, medarbetare och kollegor. I rollen ansvarar du för en organisation som idag är runt 10 medarbetare, men där målet är att växa.

Välkommen att ansökan via annonsen nedan. Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer »

Kontakta oss