Prodiagnostics AB

Din leverantör av drogtestning i arbetslivet!
Prodiagnostics drogtester används idag av några av Sveriges största företag, sjukhus och myndigheter. Vi står för kvalitet kunskap och service.

Missbruk existerar på alla arbetsplatser i Sverige. Skillnaden är om det upptäcks eller ej.
Oupptäckt kan det istället märkas som ”hög frånvaro”, ”hög personalomsättning” eller hög andel arbetsplatsolyckor. 10% av svenska befolkningen har alkoholproblem och så mycket som 5% av alla drogtester på arbetsplatsen är positiva. Är du medveten om hur din arbetsplats ser ut?

Prodiagnostics ger arbetsgivare möjligheten att tidigt upptäcka och motverka missbruk genom framförallt slumpmässig drogtestning, chefsutbildning med konkreta tips för hur de ska agera för att förebygga missbruk. Vi hjälper er uppdatera er alkohol och drogpolicy. Utbildar era chefer och tar fram en plan för att genomföra de slumpmässiga drogtesterna professionellt med kvalificerad personal. Våra drogtester är speciellt anpassade för arbetslivet genom att de är salivbaserade, vilket tar bort integritetsfrågan samt att de har en veckas spårtid gör att ni får en fullständig bild av missbruket på er arbetsplats.
Prodiagnostics arbetar idag med över 1000 företag och organisationer över hela Sverige. Vi kan missbruk och vet hur ni kan få en friskare och säkrare arbetsplats.

Markerad produkt

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top