PhysAct

PhysAct

Om oss

PhysAct är idag en del av den digitala företagshälsan. Tjänsten lanserades Q2 2023 och grundades av fysioterapeuten och entreprenören Marcus Eng.

PhysAct erbjuder medarbetare stresshantering genom fysisk aktivitet och utbildning väglett av legitimerade fysioterapeuter.

Legitimerade fysioterapeuter är experter inom områden där man förebygger eller behandlar ohälsa genom fysisk aktivitet, utbildning och beteendeförändringar.

Hjärnans hälsa och sjukdomar är ett av fysioterapeuternas expertområden och berör vetenskapliga områden som neurologi och mental hälsa.

PhysAct erbjuder chefer och HR att ta del av statisk på gruppnivå för att kunna följa medarbetarnas mående och framsteg längs vägen.

Tjänsten kan användas både som förebyggande och behandlade vid stressrelaterad ohälsa. Vi ser Physact som ett verktyg att använda för att förebygga sjukskrivning och sjuknärvaro, och ett verktyg för att främja återgång till arbete och öka frisknärvaro.

Själva behandlingen innebär att varje medarbetare tilldelas en personlig fysioterapeut, en app och ett personligt upplägg för att hantera sin stressrelaterade ohälsa med fysisk aktivitet. Under behandlingstiden finns fysioterapeuten med medarbetaren hela vägen för anpassning av aktiviteter, vägledning och utbildning. Fysioterapeuten finns tillgänglig i appen samt via telefon.

Fysisk aktivitet har visat sig vara en av de mest effektiva verktygen vid stressrelaterad ohälsa, men det är en utmaning att få medarbetare att komma igång med ett nytt beteende, samt bibehålla det nya beteendet.

Fysisk aktivitet har visat sig vara lika effektivt mot mild-måttlig stressrelaterad ohälsa som vissa läkemedel och samtalsterapi.

Eftersom fysisk aktivitet nästan bara har positiva sidoeffekter både fysiskt, psykiskt och socialt så tycker vi att det är ett självklart val när det kommer till företagshälsa och möjligheten för arbetsgivaren att utöva ett hälsofrämjande ledarskap och skapa en välmående organisation.

Välkomna att prata med oss för mer info. Vi ser fram mot att träffa dig!

Nyheter

Jobbannonser

Full Stack Developer

PhysAct är ett hälsoföretag specialiserat på behandling av stressrelaterade sjukdomar genom fysisk aktivitet och personligt stöd från vårt team av engagerade fysioterapeuter. Just nu söker vi en högkvalificerad och motiverad Full Stack Developer att ansluta till vårt dynamiska team. Detta är en spännande möjlighet att bidra till utvecklingen av innovativa digitala lösningar som kommer att revolutionera sättet vi levererar våra tjänster på och förbättra våra patienters liv.

Icke-tekniskt:
Flytande engelska
Starka kommunikations- och samarbetsförmågor
Proaktiv och självgående
Vilja att ta ansvar och ägande av projekt

Tekniskt:
Gedigen kunskap inom JavaScript.
Stark erfarenhet av React och React Native.
Stark erfarenhet av Node.js.
God erfarenhet av AWS-molntjänst.
Väl förtrogen med varje steg i mjukvaruutvecklingsprocessen.

Teknisk stack:
React Native (app)
React (webb)
Node.js (backend)
Postgres (databas)
AWS (molntjänst)

Se jobbannonser »

Sales person Stockholm region

Rekrytering av Säljare med Fokus på B2B mot HR, Personalchefer och/eller VD i Stockholmsregionen

I vår strävan att utöka vårt försäljningsteam och stärka vår närvaro på marknaden söker vi nu en erfaren säljare med specialisering inom B2B-försäljning gentemot HR, personalchefer och VD:ar. Vi är övertygade om att rätt person kommer att bidra avsevärt till vår framgång och tillväxt.

Se jobbannonser »

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top