Orbi

Vi har skapat nästa generations lösning för att ge studenter en möjlighet att hitta, utvärdera och uppleva potentiella arbetsgivare baserat på studentens personliga preferenser. Plattformen föddes ur en verksamhet som arbetar med rekrytering, där utgångspunkten var att skapa ett system som erbjuder mer än bara jobb till studenterna, för att säkra deras långsiktiga aktivitet i plattformen.

Orbi är ett komplett affärssystem som används av studentkårer och föreningar på totalt 28 olika universitet – där deras nyttjande av systemet säkrar studenternas närvaro. Vi har nyligen lanserat “Orbi Career”, som möjliggör för företag att nå fram till alla potentiella studenter i nätverket.

Företag i Orbi Career ges en möjlighet att skapa olika målgrupper, för att på så sätt kunna anpassa presentationen av ert erbjudande specifikt mot just den målgruppen – ex ingenjörer, ekonomer eller kommunikatörer kan således få en exakt beskrivning av vad just ert bolag erbjuder mot deras inriktning. Allt är utvecklat med fokus på vad studenterna faktiskt vill veta när man utvärderar sina framtida karriärmöjligheter.

Nyheter

Kontakta oss

Scroll to Top