MyPauze International AB

MyPauze Business
MyPauze tillhandahåller signalblockerande förvaringslösningar för mobiler som minskar risken för mobilavbrott, störmoment och avlyssning – för säkrare och mer kvalitativa möten och konferenser.

Med MyPauze tar du bort mötets största koncentrationstjuv; mobiltelefonen. Med MyPauze mobillösningar kan du skapa mobilfria zoner som bidrar till effektivare möten, lugnare arbetsmiljö och ökat välbefinnande hos dina medarbetare. Dessutom ökar du säkerheten genom att risken för avlyssning minimeras. Våra produkter är anpassade både för stora och små mötesrum, från stora mobilhotell till mindre mobillådor och mobilfodral.

Nyttan med MyPauze på arbetsplatsen
• Förbättrar möteskvaliten
• Minskar risken för avlyssning
• Effektiviserar mötestiden
• Förbättrad produktivitet genom ökad koncentration

Om oss
MyPauze är ett svensk varumärke som grundades med visionen att hjälpa människor att minska skärmtid, öka närvaro/fokus och skapa hälsosammare mobilvanor – på arbetsplatsen, på hemmaplan och i skolan. Vi tröttnade helt enkelt på allt mobilscrollande och bestämde oss för att utveckla en produkt som ska göra det enklare för människor att lägga undan sin mobil och fokusera på nuet. Med MyPauze slipper du alla störande mobilsignaler, vibrationer, notifikationer och ljussken och tar en paus från mobilen. En paus som ger dig mer tid och fokus på det du har framför dig. En arbetsuppgift, en kollega, en partner, en familjemedlem, en lärare eller bara tid för hjärnan att få vila och reflektera.

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top