JCL Coaching

JCL Coaching jobbar med dig för att stärka livsbalans, ledarskapskapacitet och värderingskapital hos dina medarbetare och din organisation. JCL Coaching erbjuder ledarskaps- och personlig utveckling med individuell coachning.

JCL Coaching anser att kombination mellan arbetsliv och privatliv är nyckeln till en god hälsa, motivation, engagemang, innovation, kreativitet, vitalitet, energi och prestation. I det stora hela handlar det om att skapa en balans och harmoni mellan arbete och privatliv; det så ofta omtalade livspusslet.

JCL Coaching’s vision är att stärka individers och organisationers förmåga till ökat ansvar och kapacitet för autentiskt och kunnigt agerande, i strävan mot ett välbefinnande i relationen arbetsliv/icke-arbetsliv, vilket i sin tur leder till ett hållbart samhälle.

JCL Coaching erbjuder:

* Business Consulting med holistiskt och anpassat program, från utvärdering till utveckling av unika strategier och practices samt utveckling av en anpassad lärandeplattform med coaching, utbildning och workshops.

* Företagsanpassade utbildningar inom work-life management för HR-chefer, ledare och ansvariga för att utrusta dessa med nya verktyg att förstå komplexiteten av medarbetares livsbalans i och utanför arbetet.

*Individuell Co-Active Coachning för alla medarbetare, ledare och chefer, så att varje individ kan skapa sin ultimata livsbalans och skapa värde tillsammans i organisationen.

*Utbildningar i Livsbalans för medarbetare och chefer. Dessa inkluderar onlineutbildningar, retreats, webinars och workshops som fokuserar på samspelet mellan arbete och andra delar av livspusslet. Alla utbildningar, retreats och workshops inkluderar individuell coachning för att fördjupa varje individs förståelse samt gruppdiskussion för att öppna upp deltagarna till nya perspektiv.

*Öppna föreläsningar och ledningsanförande om work-life balance och livspusslet.

Vem är Jean-Charles Languilaire (JCL)?

Jag är en ackrediterad Co-Active® Coach och forskare inom work-life balance. En av de metoder jag arbetar med är ”Cultural Transformation Tool® ”, vilket innebär att individen eller organisationen som jag arbetar med är den aktiva aktören för att skapa en hållbar framtid. Jag har doktorsexamen i företagsekonomi från Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

Genom alla mina tjänster utrustar jag och gör det möjligt för alla individer att ta steget och bli autentiska och kunniga huvudrollsinnehavare i sina egna hållbara liv. Jag utrustar och gör det möjligt för organisationer att utveckla anpassade strategier för just deras medarbetares behov och relationer mellan arbetsliv och privatliv.

Markerad produkt

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top