JCL Coaching

JCL COACHING stärker individer och organisationer i deras transformativa ledarskapsresamot harmonisk livsbalans, värdebaserat företagande och ett hållbart samhälle.

JCL COACHING anser att livsbalans och ledarskap är centralt för hållbara, autentiska och humanistiska relationer i företag och samhälle. JCL COACHING pekar på kombination mellan arbetsliv och privatliv som nyckeln till en god hälsa, motivation, engagemang, innovation, kreativitet, vitalitet, energi och prestation. I det stora hela handlar det om att skapa en balans mellan arbete och privatliv; det så ofta balanserat livspusslet.

JCL COACHING erbjuder ledarskaps- och livsbalans utveckling med individuell coachning:

* Business Consulting med holistiskt och anpassat program, från utvärdering till utveckling av unika strategier och practices samt utveckling av en anpassad lärandeplattform med coaching, utbildning och workshops.

* Företagsanpassade utbildningar inom work-life management för HR-chefer, ledare och ansvariga för att utrusta dessa med nya verktyg att förstå komplexiteten av medarbetares livsbalans i och utanför arbetet.

*Individuell Co-Active Coachning för alla medarbetare, ledare och chefer, så att varje individ kan skapa sin ultimata livsbalans och skapa värde tillsammans i organisationen.

*Utbildningar i Livsbalans för medarbetare och chefer. Dessa inkluderar onlineutbildningar, retreats, webinars och workshops som fokuserar på samspelet mellan arbete och andra delar av livspusslet. Alla utbildningar, retreats och workshops inkluderar individuell coachning för att fördjupa varje individs förståelse samt gruppdiskussion för att öppna upp deltagarna till nya perspektiv.

*Öppna föreläsningar och ledningsanförande om work-life balance och livspusslet.

Vem är Jean-Charles Languilaire (JCL)?

Jag är en ackrediterad Co-Active® Coach och forskare inom work-life balance. En av de metoder jag arbetar med är ”Cultural Transformation Tool® ”, vilket innebär att individen eller organisationen som jag arbetar med är den aktiva aktören för att skapa en hållbar framtid. Jag har doktorsexamen i företagsekonomi från Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

Genom alla mina tjänster utrustar jag och gör det möjligt för alla individer att ta steget och bli autentiska och kunniga huvudrollsinnehavare i sina egna hållbara liv. Jag utrustar och gör det möjligt för organisationer att utveckla anpassade strategier för just deras medarbetares behov och relationer mellan arbetsliv och privatliv.

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top