ICF Sweden

ICF Sweden

Om oss

International Coaching Federation, ICF är det globala branschorganet för professionella coacher, och är här i Sverige det nationella coachbranschförbundet inom Företagarna, Sveriges största företagsorganisation. Alla som är medlemmar i ICF har genomgått en ackrediterad coachutbildning (alt är under utbildning), kompetensutvecklar sig kontinuerligt, följer våra etiska riktlinjer och de flesta väljer dessutom att kvalitetssäkra sin coaching via vårt stegrade certifieringssystem.

ICF:s premium varumärke står för dig som coach för kvalitativ kompetensutveckling, stöd i etiska frågor och forskningsrelaterad kunskap samt professionellt nätverkande och marknadsföring, såväl fysiskt & virtuellt som nationellt & globalt. ICF:s premium varumärke står för dig som kund för professionell och kvalitetssäkrad coaching. Vi har tydliga regler för användandet av varumärket och våra certifieringar har en tidsbegränsad giltighet.

Produkter

Nyheter

Kostnadsfri guide

Kostnadsfri guide

Välkommen att ladda ned din kostnadsfria guide att bli en bättre beställare av coachingtjänster! https://coachingfederation.se/foretag-och-organisationer/vardet-av-coaching/

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top