Hela Företagshälsovård

Hela Företagshälsovård

Hela Företagshälsovård AB driver utvecklingen inom arbetsmiljö och hälsa. Vi ser vår uppgift att tillsammans med er utveckla ert företag till att bli en attraktiv arbetsgivare. Tillsammans skapar vi mervärde både för dig som chef och för dina anställda. Vår modell för detta är att skapa samverkan med er där vi tillsammans når de mål vi tillsammans sätter upp. Vi jobbar sedan metodiskt tillsammans för att vårt gemensamma projekt ska bli lyckosamt. Med oss blir våra tjänster verktyg att nå ett övergripande organisatoriskt hälsomål och du kan tryggt lita på att vi hjälper dig att välja de rätta verktygen. Målet och resultatet är det som styr.
Hela är en mer personlig och anpassningsbar hälsa som drivs av att våra kunder mår bra och lyckas som företag.
Som kund hos oss får du alla tjänster som du normalt sett får hos en företagshälsa. Dessutom har vi ett flertal specialtjänster för dig som chef, bland annat vårt unika chefsprogram Chefshälsan. Andra unika tjänster är vårt väl utbyggda stöd inom arbetsmiljö, där vi hjälper er att bygga upp er kompetens inom SAM och chefsstöd inom arbetsmiljötjänster.
Hela är en av Försäkringskassan godkänd företagshälsa vilket borgar för hög kvalitet och som dessutom gör att du som kund hos oss är berättigad till bidrag för många av våra tjänster.
Vi finns i Norrtälje, Åkersberga och i Stockholm. Hela ingår i Stockwikskoncernen och vi har systerföretag i Uddevalla, Göteborg, Malmö, Linköping och Norrköping. Utöver det är Hela medlemma i Föreningen Riksnära Företagshälsor, ett nätverk med fristående företagshälsor i hela Sverige. Vi kan med hög kvalitet och stor omsorg ta hand om dig och ditt företag, oavsett om du finns lokalt i våra trakter eller om du har verksamhet i hela Sverige.

Kontakta oss

Scroll to Top