GoodHabitz

Gör lärandet till en god vana med GoodHabitz!😊

Är du på jakt efter det bästa sättet att hjälpa dina medarbetare att komma igång med sin personliga utveckling och bli den bästa möjliga versionen av sig själva? Då har du kommit helt rätt! GoodHabitz är ett modernt utbildningsföretag som verkligen tror att alla personer, oavsett roll/titel har en inre motivation att vilja bli bättre, att vilja utvecklas.

En stimulerad personalstyrka som är motiverad, engagerad och positiv resulterar i lägre personalomsättning, bättre arbetsklimat och en god employer branding. En god employer branding kommer i sin tur också att underlätta talent Acquisition, d.v.s. det finns många fördelar att investera i er befintliga personal.

Så, hur gör vi det möjligt? Hos GoodHabitz tycker vi att det ska vara roligt att lära sig nya saker och detta är huvudingrediensen i alla våra onlineutbildningar. Vi är dock fullt medvetna om att det krävs mer än ett stort utbud av underhållande utbildningar för att det ska ske en förändring i den lärandekulturen på lång sikt. Ni kommer därför att ta del av flera olika verktyg/metoder som sänker tröskeln och hjälper de anställda att komma igång med sin utveckling. För att nämna ett av dessa verktyg kommer er organisation få tillgång till en dedikerad coach från GoodHabitz som stöttar, inspirerar och pushar för att hjälpa er organisation att få ut maximalt av samarbetet.

Äntligen är det möjligt att utvecklas på sitt sätt, när man vill och hur man vill. Från inspirerande dokumentärer och intressanta magasin till kunniga experter och utmanande uppgifter – du lyssnar, tittar och genomför bara de delar av kursen som passar din inlärningsstil. Det finns något för alla och endast fantasin sätter gränser. GoodHabitz kan nås genom en dator, läsplatta eller smartphone och allt material finns tillgängligt på flera olika språk. Vi är även LMS-systemets bästa vän eftersom vi enkelt kan ladda upp våra utbildningar för att driva mer trafik och göra upplevelsen av det redan befintliga systemet ännu bättre.

Idag erbjuder GoodHabitz sina utbildningar till mer än 2600 kunder i Europa inom flera olika branscher/arbetsområde och beviset på att vi gör något bra visar sig i förtroendet från våra kunder. 96% av våra befintliga kunder väljer att fortsätta sitt samarbete med oss år efter år eftersom de ser ett stort värde av gladare och mer produktiv personal.

För ett fast pris får alla medarbetare i din organisation obegränsad tillgång till alla utbildningar och verktyg som vi erbjuder. Nu är det upp till er om ni vill göra lärandet till en god vana inom hela organisationen!

Kontakta oss

Scroll to Top