Fruktbudet i Norden/ Mathem i Sverige AB

Mathems är Sveriges största matbutik på nätet med ett varusortiment på ca 16 000st artiklar. Vi erbjuder företag att köpa konsumentförpackade varor till sitt kontor, möten, event mm. Vi har anpassade frukost och fikapaket och även ett brett sortiment av
kontors och städartiklar. Order läggs på Mathem.se, där leveranstider och dagar syns. Mathem har alltid korta ledtider för leverans och kundanpassade B2B lösningar som effektiviserar inköpen. Vid upphandlingar och större affärer kontakta kundtjänst på avtal@mathem.se

Hos Fruktbudet står kundupplevelsen i centrum. Startade som ett litet service- & hälsoföretag 1986. Ledstjärnan var då precis som nu – att leverera högklassig frukt och andra trivselprodukter till arbetsplatser runt om i vårt rike. Vi har över 30 års erfarenhet och över 15.000 dagliga kunder.

Här hittar du marknadens bredaste urval av fruktkorgar i ett antal olika storlekar och utföranden. Vi är Nordens största leverantör av fruktkorgar och är mycket stolta över att tillhandahålla färsk frukt av högsta kvalitet.

Fruktbudet erbjuder vid sidan av de konventionella fruktkorgarna även ekologiska alternativ. Dels vår 100 % ekologiska korg ”EKO365” samt vår korg REKO där ekologiska bananer samsas med närproducerad frukt.

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top