Framtiden i Sverige

Framtiden i Sverige

Om oss

Alla pratar om den, vi formar den!
Allt vi gör handlar om att göra skillnad i människors liv. Vi tror att alla vill känna den där positiva magiska känslan med sitt arbete och när vi får människor att le och känna framtidstro när det är på väg till jobbet har vi lyckats.

Vi gör skillnad genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. När vi får människor att växa och utvecklas i sitt arbete uppstår magi som gynnar både individen och arbetsplatsen.

Vi har ingen respekt för status quo, innovation och utveckling ligger i vårt DNA. Med kunskap och nyfikenhet flyttar vi fram gränser och söker ständigt nya vägar för att alla ska våga och få energi att ta steget mot sitt drömjobb. Omöjligt är ingenting och framåt är den enda riktningen vi känner till. Framåt mot en enklare jobbsökarresa och en utvecklande och rolig vardag på arbetet för fler människor.

Vi finns för att alla som ställer larmen en söndagskväll, ska känna…

”Äntligen måndag!”

Nyheter

Jobbannonser

Rekryteringschef till Framtiden i Stockholm

Vi letar nu efter vår nästa ledare som vill vara med och utveckla vårt grymma rekryteringsteam i Stockholm. Tjänsten inleds med ett vikariat under 1 år, med chans till permanent tjänst. I din roll som chef kommer din främsta uppgift vara att coacha och se till att dina anställda växer i sina roller, men även att vi växer som kontor. Vi erbjuder en arbetsplats med mycket glädje och ett team med mycket kompetens, hjärta och ambitioner.

Gillar du det du hittills har läst? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som Rekryteringschef i Stockholm redan idag.

Se jobbannonser »

Rekryterare till Framtiden Göteborg

Vi ska bli fler och söker nu dig som vill bli en del av ett team där teamwork, engagemang och gemenskap står i fokus! Teamet på kontoret i Göteborg är ett positivt, hjälpsamt och härligt gäng, som du vill vara en del av. Vill du arbeta i en varierad miljö där du får möjligheten att bredda din portfölj och bidra till kvalitativa rekryteringar? Då ser vi fram emot din ansökan!

Se jobbannonser »

Key Account Manager till Framtiden i Stockholm

Vår KAM-avdelning växer och vi tror att du vill vara med på den resan!

På Framtiden är Key Account Management ett arbetssätt. Ett arbetssätt som bygger på strategisk, kvalitativ och långsiktig försäljning och leverans mot utvalda potentiella nyckelkunder samt befintliga nyckelkunder. Nyckeln till framgång är teamwork, både internt och externt.

Se jobbannonser »

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top