Flex Applications

Flex Applications är Sveriges ledande leverantör av webbaserade program för hantering av ditt företags reseräkningar och tidrapporter, schemaläggning av personal, stöttning och utveckling av företagsprocesser inom HR och för att ta hand om företagets löneadministration. Vår molnbaserade helhetslösning inom personaladministration är användarvänlig, lättåtkomlig, modern och flexibel. Ett gränssnitt, en databas och en support. Kan det bli enklare?

Markerad produkt

Nyheter

Jobberbjudanden

rosie_miljobild-2000x1337-1

Är du vår nästa Payroll Specialist?

Vill du spela en viktig roll och vara med och göra skillnad för kunder? Är du intresserad av digitala lösningar som förenklar vardagen för tusentals människor inom området? Om du förutom detta också tycker om att arbeta i ett innovativt företag med framåtanda, hög kompetens och kundfokus så är det just dig vi söker!

Har du kunskap inom löneområdet och är intresserad av att vara vår expert på ett
av landets mest använda personalsystem? På vårt lönecenter Flex Services behöver vi utöka personalstyrkan för att kunna möta upp mot efterfrågan på våra tjänster.

Läs mer »
woman-in-blue-suit-jacket-2422293-2000x790-1

Bli vår nästa Application Consultant i Örebro eller Stockholm!

Tjänsten
Vi behöver erfarna, kompetenta och drivna konsulter för införandeprojekt för våra HRM-system: Tid, Resa, Bemanning och HR och Lön. Vi söker nu en konsult med utgångsort Stockholm samt en konsult som kommer att utgå från vårt huvudkontor i Örebro.
Som konsult hos oss på Flex Applications är du en viktig länk mellan företaget och kunden. Din arbetsuppgift består av implementering av våra programvaror hos kund. Du ansvarar för hela implementationsprocessen, vilket innebär att du har hand om allt från kartläggning, installation och parametersättning till tester och utbildning. Att vara konsult hos Flex Applications innebär att erbjuda experthjälp med kvalitet och engagemang. Tjänsten kan innebära en hel del resor. Arbetet är mycket självständigt och vi lägger stor vikt vid din motivation och dina personliga egenskaper.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top