Entergate AB

Entergate AB

Om oss

Entergate levererar innovativa plattformar för feedback och e-learning. Vi erbjuder verktygen du behöver för att samla in feedback från kunder, medarbetare, tjänster och produkter. Förändring som gör skillnad och kompetensutveckling som hjälper er att växa. Vi erbjuder högsta säkerhetsstandarder, servrar placerade i Sverige och dessutom sker all datalagring i Sverige.

Entergate är marknadsledande i offentlig sektor med över 180 kommuner, 30 myndigheter och 9 regioner med globala kunder som Volvo och Altas Copco.

Entergate levererar dina viktigaste verktyg i ditt HR-arbete:

esMaker, kraftfull svenskutvecklad och heltäckande plattform för feedback som hjälper ditt företag till nya insikter och att fatta beslut i realtid. Enkelt för nybörjare – kraftfullt för experter.

esTracer, en komplett e-Learning plattform som hjälper din organisation att kompetensutveckla dina medarbetare. Använd deltagarportaler och låt dina anställda få tillgång kunskap och information när de själva vill och kan.

Plattform för medarbetarfeedback
Mät medarbetarfeedback för att få en fullskalig bild – eNPS, pulsmätning och medarbetarundersökningar eller onboarding och automatiska avgångsenkäter. Entergate utformar processen efter er organisation med egna skräddarsydda organisationsportaler för chefer.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top