Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

5-6 feb 2025 | Kistamässan | Stockholm

Effektivetetsverket AB

Effektiv Nu

Om oss

Vår mission är att inspirera människor till att lyckas med förändring och att uppnå ett hållbart arbetsliv. Detta har varit vårt mål sedan dörrarna öppnades till Effektiv Nu. Vi har sedan dess utbildat över 17,000 individer i att arbeta smartare och vi vet att det fungerar!

Med en utbildning från oss ger vi människor förutsättningarna att växa med de digitala och fysiska förändringarna på arbetsplatsen, samt att skapa kontroll i ett arbetsliv i ständig förändring.

I och med de snabba samhällsförändringarna har det aldrig varit mer aktuellt att veta hur man använder sina tekniska verktyg i arbetet. Därför håller vi oss ständigt uppdaterade på vart Microsoft, Google och andra aktörer styr den tekniska utvecklingen. På detta sätt säkerställer vi att vårt utbildningsutbud är aktuellt och anpassar mer än gärna innehåll efter speciella önskemål eller behov.

Nyheter

Bli bättre på att planera din arbetsdag

Bli bättre på att planera din arbetsdag

Upplever du ofta att din planering spricker? Helt plötsligt är dagen slut och du har inte ens hunnit hälften av sakerna på din lista? Det är väldigt få som faktiskt har fått lära sig hur vi ska tänka med vår planering, vi förväntas bara kunna det.

Läs mera »

Jobbannonser

Effektivitetskonsult/Utbildningsledare

Vill du också skapa ett hållbart arbetsliv? Vi vill skapa en bättre arbetsvardag för våra medmänniskor. Är du trygg med tekniken på arbetsplatsen så skapar det en positiv spiral som i slutändan är en vinst för hela din livsbalans. Det är här vi kommer in!

Se jobbannonser »

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top