Castellum

Vi är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa genom att vara experter på framtidens arbetsliv. Vi fokuserar mer på människor än fastigheten. Vi tänker långsiktigare, har högre service och tätare samt närmare relationer med våra kunder. Vi skapar arbetsplatser att längta till och sätter dig och dina kollegor i centrum, oavsett om vi bygger nytt eller bygger om.

Din arbetsplats ska ge bästa förutsättningar för dina medarbetare att prestera och nå långsiktig framgång. Varje arbetsplats är unik precis som människorna där. Att hitta en perfekt och hållbar lösning för just din verksamhet är något av det roligaste vi vet. Castellum är ett av Nordens största börsnoterade kommersiella fastighetsbolag och ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala år 2030.

VÅRA TJÄNSTER
Vi erbjuder allt från traditionella kontor, skräddarsydda lokaler, coworking och nyckelfärdiga kontor för alla typer av verksamheter. I vår monter kommer vi också att presentera några insikter från Framtidens Arbetsliv, som är en årlig undersökning där Castellum låter intervjua 6000 svenskar om kontoret som arbetsplats.

Välkomna till vår monter!

Kontakta oss

Scroll to Top