BAM – Balance & Motion

Vi är företaget som sätter din hälsa i fokus 365-dagar om året. På balance and motion brinner vi för hälsa i alla former och därför är det viktigt för oss att vi kan bidra till våra kunders välmående.

Våra tjänster består av olika massage-lösningar till privatpersoner och företag, du kan välja på klassisk-massage (friskvårds-massage) och idrotts-massage. Antingen så kommer vi ut till ditt företag eller så bokar du en tid i vår massagestudio via boka direkt. Du som privatperson kan använda ditt friskvårdsbidrag och för företag är det avdragsgillt.

Vi erbjuder också massagestolar med AI-teknologi som scannar av din kropp för att ge en personligt anpassad massage till varje individ. Avslappning, stresshantering och meditation i ett.

Som en del av våran hälsofilosofi har vi också valt att erbjuda nyttig frukost till företag som vill ge sina anställda lite extra mervärde. Det innebär att vi dukar upp en fräsch och hälsosam frukost med bra råvaror. Vi kan även på förfrågan hålla en kortare föreläsning kring massage, hälsa eller kost.

Kontakta oss

Scroll to Top