Assessio

Assessio finns för att vi människor är dåliga på att fatta objektiva beslut – vi kan vara vår egen värsta fiende i rekryteringsprocesser. Idag vet vi genom forskning att du har störst chans att få ett jobb om du inte har några barn, är en man i medelåldern, ser hälsosam ut och är lång. Det vill vi ändra på.

Assessio är Nordens ledande konsultbolag specialiserade inom strategisk HR med digitala lösningar för rekrytering och utveckling. Genom våra tester och verktyg så förser vi våra kunder med datadrivna insikter om både nuvarande och potentiella medarbetare. Vi förutser arbetsprestation, identifierar potential och matchar organisationer med rätt kandidater utifrån värderingar och arbetsroller.

Assessios erbjudande grundar sig i vår digitala plattform Ascend, våra konsulttjänster och våra utbildningar. Ascend hjälper bland annat våra kunder att rekrytera mer fördomsfritt, bygga och utveckla effektiva team, coacha ledare och definiera organisationskulturen. Allt för att alla ska ha samma chans och ingen talang ska gå till spillo.

Markerad produkt

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top