Ansökningsportal.se
Ansökningsportal.se

Ansökningsportal.se

Om oss

Ansökningsportal.se – För smidigare rekrytering!

Det hela startade för över 20 år sedan, där vi skapade en väldigt simpel portal för att smidigare sköta rekrytering. Den kände vi i nutid att vi behövde bygga vidare på. I januari 2023 lanserade vi vår nya Ansökningsportal och nu med många fler funktioner och ett helt nytt gränssnitt!

Ansökningsportal erbjuder en heltäckande rekryteringsplattform som är användarvänlig och tidsbesparande. Den ger dig möjlighet att söka efter de bästa kandidaterna bland tusentals ansökningar. Du kan även spara tid genom att automatisera vissa delar av processen, såsom att skicka ut inbjudningar till intervjuer eller meddelanden till kandidater som har ansökt om jobbet.

Vår tjänst är utformad för att revolutionera din verksamhets drift, från att effektivisera processer till att öka produktiviteten. Med den senaste teknologin och ett användarvänligt gränssnitt kan du utnyttja alla funktioner och fördelar som vår tjänst erbjuder. Oavsett om du är en liten företagare eller en stor koncern, är vår tjänst anpassad efter behoven hos alla organisationer.

Ansökningsportal.se gör det även lätt att följa GDPR.
Kommunicera obehindrat med kandidater direkt från plattformen. Genom oss följer du enkelt alla regler och bestämmelser gällande hantering av personuppgifter inom EU.

Vår Ansökningsportal erbjuder en anmärkningsvärd bekvämlighet för såväl rekryterare som arbetsgivare genom att vi erbjuder ett effektivt sätt att snabbt hitta talanger av hög kvalitet. Med funktioner som automatiserade platsannonser, system för att spåra sökande och prediktiva analyser till hands är det lätt att förstå varför företag vänder sig till rekryteringsverktyg för att få hjälp med sina rekryteringsinsatser!

Vi kan prata länge och mycket om portalen, men det enklaste är att du helt enkelt bara kommer och testar vårat rekryteringsverktyg i vår monter på plats i Kistamässan den 27-28 september.

Vi ses där!

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top