agile42 Consulting AB

agile42 Consulting AB

Om oss

På agile42 gör vi det möjligt för ledare och deras team att skapa en resilient organisation och en hållbar förändringsprocess. Vi utrustar er med verktyg ni behöver för att framgångsrikt växa ert företag, utnyttja agila ramverk och skapa en fantastisk organisationskultur. Vi gör det möjligt för er organisation att växa, utvecklas och skapa en resilient och agil miljö där alla trivs!

Vi hjälper er att utveckla ledarskapet för att hantera komplexitet och den moderna dagens utmaningar. Vi arbetar både med individer och team och bygger de organisatoriska kapaciteter som behövs för att utveckla er organisation i er önskade riktning – tillsammans mer er.

Med flera års erfarenhet och våra innovativa tillvägagångssätt hjälper vi er att skapa en organisation som utvecklas, lär sig och växer.

Vi lär er att se potentialen i människorna och kollegorna i er organisation, och hjälper er att fokusera på deras personliga tillväxt samt att utveckla kompetensen inom organisationen.

Nyheter

How to Become an Agile Coach

There seems to be a lot of misunderstanding about what it means to be an Agile coach. Agile coaching companies have difficulties explaining the value they will bring to their customers, and the role is often treated like a multi-team Scrum Master.

Läs mera »

Jobbannonser

Kontaktinfo

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top