A Society AB

Om oss

Strategisk kompetensförsörjning
Vi är en samarbetspartner för uppdragsgivare som är i behov av strategisk kompetensförsörjning. Vi sätter stor vikt på att lösa våra kunders kompetensbehov av specialister och ser till att få rätt person, med rätt kompetens, på rätt plats så snart som möjligt.

Många av våra stora kunder befinner sig inom följande affärsområden: samhällsbyggnad, ekonomitjänster, Life Science, fordon, bank & försäkring, ICT/telecom, media, offentlig sektor, handel & logistik, flyg & försvar. Vi har den industriella och branschkompetensen tillsammans med den personliga relationen för att driva våra kunders framgångar.

Vi verkar på en marknad som blir allt mer snabbrörlig, att samla den bästa kompetensen i ett och samma nätverk innebär därmed stora fördelar för såväl konsulter som kunder.

Vår definition på ”nätverk” och ”att nätverka” skiljer sig nog en hel del från andras. Vi ser nämligen till att själva styra och påverka hur vårt nätverk ska växa. Vi inväntar inte, vi arbetar proaktivt med att knyta till oss konsulter och leverantörer som både nu och i framtiden kan vara av stor betydelse för våra kunders framgång.

Markerad produkt

Konsulter och uppdrag inom finance

Älskar du siffror och vill ha en ny utmaning? Bli en del av vårt konsultnätverk inom Finance. Är du verksam inom controlling, redovisning, treasury, koncernredovisning eller specialist inom ekonomiområdet? Vi ser till att hitta ditt nästa uppdrag och hjälper dig vidare i karriären, så du kan koncentrera dig på det du är bäst på. Du har friheten att vara egen eller tillhöra ett konsultbolag, hos oss är alla välkomna.

Läs mer »

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss