Förbättra din rekryteringsprocess med hjälp av data

På denna workshop får du en möjlighet att få tips om hur du bör tänka för att börja jobba datadrivet med din rekryteringsprocess, men också vad du kan göra för att förbättra dina kandidaters upplevelse av att söka jobb hos er och få dem att rekommendera ditt företag efter rekryteringsprocessen och på så sätt stärka ert varumärke.
Vi kommer under workshopen bland annat utvärdera era ansökningsprocesser kopplat till vilka trender vi ser framåt.Vi kommer tillsammans ta fram och prata om andra faktorer vi vet påverkar kandidatupplevelsen och hur man effektivt kan jobba med förbättra dem utifrån vad vi vet fungerat för andra.

Martin Svensson, Head of customer success på Trustcruit som har mest data i världen gällande kandidatupplevelsen och Martin har hjälpt allt ifrån Sveriges största kommuner, till privata bolag och rekrytering/bemanningsbolag i alla storlekar att förbättra sin rekryteringsprocess med hjälp av data.

Anmälan är nu stängd

Eventuella reservplatser delas ut precis innan workshopen. Detta i form av kösystem utanför salen, först till kvarn gäller.

Scroll to Top