Det senaste inom krishantering för organisationer och anställda

En allvarlig olycka sker på arbetet, en anhörig får ett svårt sjukdomsbesked, personal hotas och rånas, en medarbetare avlider hastigt på jobbet, en chef blir påkommen med att stjäla….

Kriser inträffar dygnet runt, året om. Vi har alla upplevelser av krishändelser, på nära håll eller på avstånd, i samhället, på jobbet eller privat. Alla kriser går inte att förebygga eller förhindra men genom beredskap för krishändelser kan en organisation minska de negativa konsekvenserna och öka chanserna för återhämtning hos den enskilda medarbetaren och hos organisationen i stort. En väl hanterad krishändelse stärker förtroende och sammanhållning.

Forskningen vad gäller krishantering har gått framåt. Kunskapen om vilka insatser som är verksamma har förändrat förhållningssätt och insatser. Hanna Lesauvage, leg. Psykolog och krisspecialist kommer under detta frukostseminarium fokusera på modern krishantering och det vi idag vet är hjälpsamt, vad arbetsplatsen kan göra för att ha beredskap för när det värsta inträffar och hur man stöttar medarbetare i personliga kriser.

Anmälan är nu stängd

Eventuella reservplatser delas ut precis innan workshopen. Detta i form av kösystem utanför salen, först till kvarn gäller.

 

Frukost från 07.45. Kom i tid!

Scroll to Top