Bokrelease – ”Konsten att lyckas med Social Selling, från likes till affärer”

”När du delar med dig av bra idéer på Linkedin kommer affärerna”Så sammanfattar författaren Jens Edgren den nya boken ” ”Konsten att lyckas med Social Selling, från likes till affärer” och framhåller att framgång i affärer nästan alltid kommer av att generöst dela med sig och skapa engagemang. Social Selling är den nya metoden för att göra detta på ett metodiskt sätt och Linkedin är den kanal som fungerar bäst för professionella affärspersoner.

Förutom Jens Edgren kommer Peter Ericson, CSO på Microsoft och Andreas Cagemark att medverka – de berättat om sina erfarenheter av Social Selling, hur de utvecklat sin försäljning och ger sina bästa råd.

Boken beskriver hur du når fram med ditt budskap, expanderar ditt nätverk och skapa affärer med hjälp av Social Selling.
Social Selling metoden ger fler nya kunder, högre hirate, och kortare säljcykler.
Praktiska exempel, metoder och statistik blandas med Jens Edgrens personliga erfarenhet från 30 år som säljare och säljutbildare av börsnoterade bolag.

 

Om Jens Edgren
Författare till bla de omtyckta böckerna ”Lösningsförsäljning”, ”Co-Creative Selling” och ”Konsten att boka kundmöten”. VD för konsultföretaget Salesmakeover som hjälper professionella säljorganisationer att göra bättre affärer med anpassade träningsprogram, byggda på Solution Selling metodiken. E-trainings, workshops och individuella coachningar.

I boken finns mallar för att skriva kontaktförfrågningar, boka möten och planera dina säljkampanjer samt ett test på din Social Selling förmåga.
Innehåll:
– Social Selling-metoden för lösningsförsäljning.
– Bygg upp ditt förtroendekapital.
– Expandera ditt nätverk.
– Nå fram med ditt säljbudskap.
– Boka kundmöten med Linkedin.
– Skapa inkommande förfrågningar med Linkedin.
– Skapa säljplaner för kampanjer på Linkedin
– Samverka med ditt team.
– Få in Linkedin i din vardag.
Boken innehåller 68 exempel på framgångsrika Social Selling-insatser.

Kom, lyssna, diskutera och bidra med dina bästa tips.
Dryck serveras.

Scroll to Top