Afternoon Tea & Workshop: Öppenhet & tillit i grupputveckling

På denna workshop tillsammans med Belbin Sverige får du en fantastisk chans att utvecklas genom att lära dig mer om vikten av öppenhet och tillit i grupputveckling. Du får verktyg för att analysera hur du själv samverkar, bidrar och relaterar med andra genom ett värdefullt, interaktivt arbete att utveckla en egen profil med Belbin Team Skills® för att vidare förstå dina beteendemässiga styrkor och svagheter på arbetsplatsen. Vi tittar också på varningssignaler för grupper där graden av öppenhet och tillit är för låg i relation till organisationens behov av gruppens förmåga att prestera. Vidare berör vi de kulturella aspekterna av alltför mycket likhet.

Allt i en avslappnad miljö kombinerat med kaffe och kaka!

Anmälan är nu stängd


Inför seminariet får du göra Din egen Belbin Team Skills® profil med egen och kollegornas syn på hur du bidrar, relaterar och samverkar med andra, detta sker online. Efter seminariet kan du få individuell feedback på din Belbin profil och vi visar också hur Belbin används i praktiken i företag och organisationer. Dokumentation ingår: ”Varför vissa team lyckas” (sammanfattning av Dr Belbin böcker Management Teams och Teamroller i praktiken)

Workshopen riktar sig främst till ansvariga för utbildning & utveckling av personal, HR-chefer, HR-partners, Utbildare, Tränare, VD, Försäljningschef intresserade av team och teamutveckling.

Scroll to Top