Logo_2020-01

Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

19 & 20 februari 2020 | Kistamässan | Stockholm

Kompetensutvecklas, nätverka och inspireras
- under ett och samma tak!

Ledarskap kan te sig i olika former och har en påverkan på hur din organisation mår. Mötesplatsen Personal & Chef erbjuder ett stort program bestående av utställare, föreläsningar och nätverkande skräddarsytt för HR-ansvariga och chefer för att du ska kunna utvecklas i din roll- helt kostnadsfritt!
Välkommen till Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal den 19 – 20 februari 2020 på Kistamässan

Varför besöka Personal & Chef?

Stort seminarieprogram

Personal & Chef Stockholm erbjuder tre scener med ett brett seminarieprogram som tar upp det senaste inom ledarskap och HR.

Ledande leverantörer på mässgolvet​

Mässgolvet är fullt med produkter och tjänster! Var först med att se det senaste inom rekrytering, bemanning, utbildning, kontorslösningar, HR tech, friskvård, företagstjänster, förmåner och mycket mer.

Mötas, mingla & nätverka

Mötet mellan människor. Öga mot öga, leende till leende, ett skratt och ett fast handslag. Det är det Personal & Chef handlar om; att nätverka, byta erfarenheter, göra affärer, lära, diskutera och mingla – tillsammans med chefskollegor och HR.

Effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under ett och samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta dina nya lösningar på plats! Nedan finner du ett urval av våra utställare:

Officiell mediapartner
Samarbetspartner

Missa inget!

Prenumerera på Personal & Chefs nyhetsbrev för att ta del av VIP-erbjudande, nyheter och det senaste inom HR och ledarskap.

Parallell mässa

Möten och Events är nordens ledande mötesplats för alla som arrangerar, planerar och utvecklar möten, konferenser och events. Fokus är att matcha människor och företag för att skapa hållbara, nytänkande och affärsdrivande möten och events som genererar resultat. Möten och Events stödjer, inspirerar och driver hela evenemangsbranschen framåt. Det är här alla evenemangsplanerare fördjupar sig i hur de utvecklar och förbättrar sina framtida evenemang.

Möten & Events

Scroll to Top