Logo_2020-01

Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

17-18 mars 2021 | Kistamässan | Stockholm

Kompetensutvecklas, nätverka och inspireras
- under ett och samma tak!

Vi lever just nu i en oviss omvärld som påverkar oss alla.

Regeringen har fattat beslut om att stoppa alla sammankomster som samlar fler än 50 personer, efter rekommendation från Folkhälsomyndigheten.
Beslutet gäller tills vidare, något slutdatum har inte angetts i dagsläget.

Teamet bakom Personal & Chef har genomfört dialoger med många av er besökare, partners och utställare.

Efter att ha lyssnat på er, genomfört egna analyser och omvärldsbevakningar har vi fattat beslutet att flytta fram årets mötesplats.

Vi ser fram emot att träffa er igen den 17-18 mars 2021 på Kistamässan.

Till dess – ta hand om er!

Ledarskap kan te sig i olika former och har en påverkan på hur din organisation mår. Mötesplatsen Personal & Chef erbjuder ett stort program bestående av utställare, föreläsningar och nätverkande skräddarsytt för HR-ansvariga och chefer för att du ska kunna utvecklas i din roll- helt kostnadsfritt!

Vi vill rikta ett stort tack till alla som var med och bidrog till en fantastisk stämning den 19-20 februari 2020 på Kistamässan. Väntan är inte olidlig för vi är tillbaka redan i höst. Planeringen är i full gång och snart presenterar vi talare, utställare och andra händelser för dig. Medan du väntar kan du bekanta dig med hemsidan för att se vad som hände på mässan nu i februari.
Välkommen tillbaka till Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal den 17-18 mars 2021 på Kistamässan.

 

Lärorika föreläsningar inom högaktuella ämnen

På plats erbjuds ett brett och kostnadsfritt seminarieprogram med lärorika föreläsningar inom högaktuella ämnen. Du som besökare får bland annat ta del av praktiska exempel, ny kunskap och tips på hur du behåller dina medarbetare och hittar rätt kompetens för att ta ditt företag till nästa nivå.

"Drömledarskapet efter 2020"

Svante Randlert, Business & People Advisor, Great Result

"Alkohol och arbetsliv – varför är det så svårt att tala om?"

Chatarina Eriksson HR-direktör, Systembolaget

Varför besöka Personal & Chef?

Stort seminarieprogram

Personal & Chef Stockholm erbjuder tre scener med ett brett seminarieprogram som tar upp det senaste inom ledarskap och HR.

Ledande leverantörer på mässgolvet​

Mässgolvet är fullt med produkter och tjänster! Var först med att se det senaste inom rekrytering, bemanning, utbildning, kontorslösningar, HR tech, friskvård, företagstjänster, förmåner och mycket mer.

Mötas, mingla & nätverka

Mötet mellan människor. Öga mot öga, leende till leende, ett skratt och ett fast handslag. Det är det Personal & Chef handlar om; att nätverka, byta erfarenheter, göra affärer, lära, diskutera och mingla – tillsammans med chefskollegor och HR.

Effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under ett och samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta dina nya lösningar på plats! Nedan finner du ett urval av våra utställare som var med 19-20 februari på Kistamässan.

Samarbetspartner
Officiell mediapartner
Samarbetspartner

Missa inget!

Prenumerera på Personal & Chefs nyhetsbrev för att ta del av VIP-erbjudande, nyheter och det senaste inom HR och ledarskap.

Parallell mässa

Ekonomi & Företag – årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare går i höst parallellt med Personal & Chef. Detta är en mötesplats för ekonomer och företagare att nätverka, hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. För mer information vänligen besök ekonomiforetag.se

Scroll to Top