Logo_2020-01

Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

19 & 20 februari 2020 | Kistamässan | Stockholm

Två dagar med fokus på människa, kultur & ledarskap

Personal & Chef 19 – 20 februari 2020 på Kistamässan i Stockholm är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Med ett stort program bestående av utställare, föreläsningar och nätverkande är Personal & Chef skräddarsydd för HR-ansvariga och chefer. 

Varför besöka Personal & Chef?

Stort seminarieprogram

Personal & Chef Stockholm erbjuder tre scener med ett brett seminarieprogram som tar upp det senaste inom ledarskap och HR.

Ledande leverantörer på mässgolvet​

Mässgolvet är fullt med produkter och tjänster! Var först med att se det senaste inom rekrytering, bemanning, utbildning, kontorslösningar, HR tech, friskvård, företagstjänster, förmåner och mycket mer.

Mötas, mingla & nätverka

Mötet mellan människor. Öga mot öga, leende till leende, ett skratt och ett fast handslag. Det är det Personal & Chef handlar om; att nätverka, byta erfarenheter, göra affärer, lära, diskutera och mingla – tillsammans med chefskollegor och HR.

Effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under ett och samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter, innovationer, nätverka och hitta dina nya lösningar på plats! Nedan finner du ett urval av våra utställare:

Officiell mediapartner
Samarbetspartner

Missa inget!

Prenumerera på Personal & Chefs nyhetsbrev för att ta del av VIP-erbjudande, nyheter och det senaste inom HR och ledarskap.

Scroll to Top