Stort tack till alla för två fantastiska mässdagar

ÄNTLIGEN kunde vi träffas igen och det är minst sagt två fantastiska dagar vi hade tillsammans på Kistamässan. Våra engagerade utställare presenterade många spännande produktnyheter. Alla inspirerande talare delade frikostigt med sig av tips, erfarenheter och kunskap. Det digitala mötet är fantastiskt på många sätt men det fysiska mötet har något alldeles extra. Vi är glada över att vi än en gång fått bjuda på två fullspäckade dagar som genererat i många nya kontakter och affärer.

Nu siktar vi mot nytt år och en ny fantastisk mässa – 28-29 september 2022 välkomnar vi er igen. Hoppas vi ses då!

Glad besökare Personal & Chef
Vi värnar om din säkerhet, trygghet och hälsa.
Det senaste gällande vaccinationsbevis

Med anledning av presskonferensen 17 november angående vaccinationsbevis. Mässor fick 1 juli 2021 en egen kategori i begränsningsförordningen (2021:8) utifrån vår förmåga att implementera tillräckliga smittskyddsåtgärder. Mässverksamhet omfattas därför inte av det nuvarande förslaget om vaccinationsbevis. Vi för en dialog med berörda myndigheter om hur mässor eventuellt kommer påverkas i övrigt.

Din och vår hälsa och säkerhet kommer alltid i första hand. Även om restriktionerna i samhället nu lyfts, så har vi valt att anpassa våra anläggningar och mötesplatser för att vi återigen ska få uppleva säkra event och evenemang. Easyfairs har därför under sommaren genomfört en Covid-19 certifiering samt att vi inlett ett globalt partnerskap med SGS- världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag.

5 höjdpunkter på Personal & Chef

Teamet för Personal & Chef ser fram emot att återigen slå upp portarna på Kistamässan för alla som leder och utvecklar personal nästa vecka! Det blir två härliga dagar, här har vi samlat 5 höjdpunkter.

Axplock av programmet från föregående mässa

Nedan finner du ett axplock av de seminarier som kommer vara på plats, vi uppdaterar programmet kontinuerligt.
Fortsätt kika in på vår hemsida och följ oss på sociala medier för de senaste uppdateringarna.

Drömledarskapet efter Covid-19
Svante Randlert, Business & People Advisor & founder of Wisory.se

HR – Profession och innovation.
Dags för nästa kliv
Lena Bjurner, VD och generalsekreterare,
Sveriges HR Förening

Mänsklig hållbarhet i en skakig tid
Anna Bennich, leg psykolog & författare

 Kraften i ett starkt medarbetarengagemang
Johan Book & Niklas Delmar, medgrundare av HejEngagemang!

Därför ska du besöka
Personal & Chef

Stort seminarieprogram

Personal & Chef Stockholm erbjuder tre scener med ett brett seminarieprogram som tar upp det senaste inom ledarskap och HR.

Ledande leverantörer på mässgolvet​

Mässgolvet är fullt med produkter och tjänster! Var först med att se det senaste inom rekrytering, bemanning, utbildning, kontorslösningar, HR-Tech, friskvård, företagstjänster, förmåner, coaching och mycket mer.

Mötas, mingla & nätverka

Mötet mellan människor. Öga mot öga, leende till leende, ett skratt och ett fast handslag. Det är det Personal & Chef handlar om; att nätverka, byta erfarenheter, göra affärer, lära, diskutera och mingla – tillsammans med chefskollegor och HR.

Spara tid & pengar
- effektivisera din verksamhet genom rätt leverantörer

På vårt mässgolv finner du ledande organisationer och företag under samma tak. Under två dagar får du möjligheten att upptäcka nyheter,
innovationer, nätverka och hitta ditt nya affärssystem på plats. Diskutera, nätverka, gör affärer och gör kunskapsutbyten med våra utställare.

Ekonomi & Företag
Parallell mässa

Ekonomi & Företag – årets viktigaste mötesplats för ekonomer och företagare går i vinter parallellt med Personal & Chef. Detta är en mötesplats för ekonomer och företagare att nätverka, hämta ny kunskap, samla inspiration och få de senaste nyheterna. För mer information vänligen besök ekonomiforetag.se

Mässguide 2020

Få tips, nyheter och erbjudanden direkt i din mailkorg

Prenumerera på Personal & Chefs nyhetsbrev för att ta del av VIP-erbjudanden, nyheter och det senaste inom HR och ledarskap.

Samarbetspartners
Sponsor Digital- & techscenen
Scroll to Top